سوءتغذیه در دوران پهلوی بیداد میکرد / اوج رانت خواری در دوران پهلوی
کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به اینکه پادشاهی که حمایت مردم را نداشته باشد به پست ترین درجه ممکن نائل می شود، گفت: 38 درصد از روستائیان درسال های 51 تا 56 دچار سوء تغذیه شده بودند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید محمد حسن موسویان کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با خبرنگار مرآت با اشاره به اینکه چهار گروه تاریخ نگار در حال تاریخ نگاری در حوزه انقلاب هستند، گفت: این گروهها به دنبال تاریخ اصلی ایران هستند تا بتوانند تاریخ را آن طور که خودشان می خواهند به ما بگویند.
موسویان با بیان اینکه تبیین مقام معظم رهبری عین وقایع تاریخی است، افزود: نگاهی که در بیانیه گام دوم انقلاب مطرح شده است باید برای آن ایستادگی و مقابله کرد در مقابل تغییر ذهنی که دشمن به دنبال آن است صحبت های مقام معظم رهبری را باید زنده نگه داشت.
کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به اینکه ملت ایران باید در مقابل تحولات منطقه عکس العمل مناسبی را نشان دهند، تصریح کرد: در تمام رسانه ها می خواهند ذهن ها را تغییر داده و به همه نمایش دهند.
وی با بیان اینکه ما باید تاریخ واقعی را مطرح کنیم که پاسخگوی شبهات مطرح شده در ذهن جوانان باشد، بیان کرد: اگر تاریخ به درستی بیان شود جوان ما خود متوجه درست و غلط می شود و برای شبهات جواب قانع کنند پیدا می کند و دیگر در زمین دشمن بازی نمی کند.
موسویان با اشاره به اینکه پادشاهی که حمایت مردم را نداشته باشد به پست ترین درجه ممکن نائل می شود، تشریح کرد: 38 درصد از روستائیان درسال های 51 تا 56 دچار سوء تغذیه شده بودند، روستائیانی که منبع تامین مواد غذایی کشور هستند.
کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه در سال 56 بدترین آمار آموزشی و حضور پزشک در ایران مشاهده می شود، عنوان کرد: در همین ایام بیشترین آمار مرگ و میر نوزادان به ثبت رسیده است و پایین ترین میزان وجود تخت بیمارستانی در این ایام وجود داشته است.
وی با اشاره به اینکه 36 درصد از خانوارها در یک اتاق زندگی می کردند، خاطر نشان کرد: در سال 55 در حالی که اوج اقتدار اقتصادی پهلوی بوده است بیشترین درآمد رانتی را در تاریخ در همین مقطع ثبت شده است که در همین زمان آمار زندگی افراد در یک اتاق از 36 درصد به 43 درصد افزایش پیدا کرد.
موسویان با بیان اینکه می توان نسبت خودروها را در زمان پهلوی با زمان حال مقایسه کرد، تشریح کرد: بر اساس آمارهای رسانه های بیگانه آمار وجود و تولید خودرو در شهر های ایران در زمان پهلوی هر ده شهر 1 خودرو و هر 90روستا 1 خودرو بوده است.
وی با بیان اینکه اگر فقط بحرین جز نقشه ایران بود اتفاقات اقتصادی زیادی برای ایران در آن زمان رخ می داد، افزود: از طریق بحرین می توانستیم درآمد های زیادی را برای کشور کسب کنیم اما به راحتی بحرین را تحویل داده و این درآمد سرشار را از بین برده اند.
انتهای پیام /