سیاست خارجی
سیاست خارجی
اقتصادنیوز: «کایا کالاس» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و «وانگ یی» وزیر امور خارجه چین در جریان سیزدهمین دور گفتوگوهای راهبردی که روز چهارشنبه (11 تیرماه 1404) در بروکسل برگزار شد، درباره موضوع هستهای ایران و ضرورت بازگشت به مسیر دیپلماسی تبادل نظر کردند.
عراقچی گفت: مفاد قطعنامه 2231 شورای امنیت سازمان ملل متحد و خود برجام، برای هماهنگکننده رسمی آن دیگر هیچ اعتباری ندارد و در نتیجه، سازوکار موسوم به «اسنپبک» نیز بیاساس و فاقد وجاهت است.
در روزهای اخیر برخی تحرکات مشکوک در حال هدایت اخبار به سوی جنگهای اجتماعی با ضرب آهنگی به سوی خیابان است.
سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه در پاسخ به اظهارنظر اخیر مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا پیامی صادر کرد.
وزیر امور خارجه با انتشار پیامی به اظهارنظر اخیر مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا واکنش نشان داد.
اقتصادنیوز: سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه در پاسخ به اظهارنظر اخیر مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا پیامی صادر کرد.
سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه در پاسخ به اظهارنظر اخیر مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا پیامی صادر کرد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: جمهوری اسلامی ایران به عنوان عضو معاهده NPT، باید از تمامی حقوق خود از جمله توسعه و گسترش غنیسازی برخوردار باشد و همکاریها در این زمینه باید تضمینشده باشد.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از برگزاری نشست با وزرای دفاع و امور خارجه خبر داد.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از برگزاری نشست با وزرای دفاع و امور خارجه خبر داد.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: نشست کمیسیون امنیت ملی مجلس با وزرای دفاع و امورخارجه برگزار و آخرین وضعیت دفاعی و سیاست خارجی بررسی شد.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: نشست کمیسیون امنیت ملی مجلس با وزرای دفاع و امورخارجه برگزار و آخرین وضعیت دفاعی و سیاست خارجی بررسی شد.
اقتصادنیوز: سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از جلسه مشترک این کمیسیون با وزرای دفاع و امور خارجه خبر داد و گفت: در این جلسه به کشورهایی که در نبرد اخیر با رژیم صهیونیستی همکاری کردند و آسمانشان را در اختیار رژیم قرار دادند، تذکر داده شد.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از جلسه مشترک این کمیسیون با وزرای دفاع و امور خارجه خبر داد.
تبلیغ فروش عطر شخصی، سودای کسب جایزه صلح نوبل و درخواست برای تراشیدن تمثال روی کوه راشمور آمریکا جدیدترین اقدامات ترامپ برای هرچه قویتر کردن تصویر فرعونگونه از خود است.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جنگ 12 روزه رژیم اسرائیل علیه ملت ایران، آزمونی چندبعدی برای سیاست خارجی چین بود. چین که در سالهای گذشته همواره به سمت درگیری در مرزها و فراتر از مرزهایش سوق داده شده است تاکنون خود را در برابر سیاستهای تضعیف کننده آمریکا مصون نگه داشته است، اما مسأله اینجاست که بر اساس برخی از تحلیلها انتظار میرفت چین در هجوم امریکا و رژیم صهیونی به ایران،...