سیاست خارجی
سیاست خارجی
علیرضا زاکانی نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به اینکه امروز قدرت دچار پراکندگی و دگرگونی شده است، گفت: با مدلهای قبلی و سوخته نمیتوان در عرصه منطقهای و بینالمللی جایابی قدرت داشت.
نامزد انتخابات ریاستجمهوری گفت: در حوزه ترانزیت هوایی از یک درآمد بزرگ محروم شده ایم که این در یک سال قابل جبران است.
«سعید جلیلی» نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: هر سفارتخانه باید یک سکوی صادرات باشد و برای کشور ارزیآوری داشته باشد و در اقتصاد ایفای نقش کند.
اقتصادنیوز: امیرحسین قاضی زاده هاشمی گفت:
علیرضا زاکانی ادامه داد: با ایده محور و منزلتجویی ایران باید بر قلههای جهان نشانده شود. برای چی؟ برای اینکه ارتقاء کرامت انسانی و اجرای قدرت ایران در منطقه و جهان رقم بخورد.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: من مدعی کرسنت هستم؛ خیانت بزرگی در کرسنت صورت گرفته است.
سعید جلیلی: فرصت در سیاست خارجی اینطور شکل می گیرد که کشورها از اشتراکات، تعامل و از آن فرصت می سازند. بویژه در بخش اقتصادی.
بنا بوده قانون راهبردی، با هماهنگی وزارت امور خارجه و شورای عالی امنیت ملی باشد که بنا بر بیانیه 15 آذر 1399 دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی این امر انجام نشده است.
سوالات بخش دوم چهارمین مناظره انتخاباتی کاندیداهای ریاست جمهوری از سوی کارشناسان طرح شد.
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: انتخابات ناموس سیاسی کشور و موضوع مهم کشور است، همه باید برای افزایش مشارکت مردم در آن تلاش کنیم.
ظریف گفته بود قانون راهبردی مجلس مانع مذاکره بود اما پزشکیان گفت من سیاست های کلی نظام و مقام معظم رهبری رو دنبال میکنم.
«سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی» نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: اطرافیان آقای پزشکیان تعادلی در سیاست خارجی و مناسبات بینالمللی ندارند و تک چشمی به جهان نگاه میکنند در حالی که شهید رئیسی این تابو را شکست و با اقتدار سایه جنگ را از کشور دور کرد.