سید ابراهیم رییسی
سید ابراهیم رییسی
با گذشت دو سال از ریاست ابراهیم رئیسی در قوه مجریه، برنده انتخابات 1400، از وعده های انتخاباتی داده شده، فاصله گرفته و در آخرین گفتگوی ویژه خبری صداوسیما در خرداد 1402، بدون توجه به چالش های جدی و جدید اقتصادی - اجتماعی، با استناد به آمارهای قدیمی از عملکرد دولت سیزدهم دفاع کرد.
شاید اصولگرایان در سالهای اخیر در مقابل اظهارات بخشی از جریان اصلاحات در قبال مساله حجاب و قانوننویسی برای آن، سعی کردند تا رویکردهای جریان خط امام در مورد مساله حجاب در دهه 60 را بازخوانی کنند تا شاید تقسیم دیدگاههای این حوزه سهم اصولگرایان را کاهش دهد، اما خروجی این راهبرد سیاسی شاید به ضرر اصلاحطلبان باشد، اما نفعی در افزایش وزن و تاثیر ارایه اصولگرایان در این زمینه ندارد.
رییس جمهور گفت: دستگاه قضایی برای ابطال باطل تمام همت خودش را در سطوح قضات عالی، دیوان عالی کشور، دیوان عدالت کشور، سازمان بازرسی و دادگستریها و دادیاریهای سراسر کشور به کار گرفته است.
رئیس جمهور با بیان اینکه هرکس در جایگاه تصمیمگیری قرار دارد باید از حق پیروی کند، گفت: سختی کار قضات هم همین است که باید بر مدار حق حرکت کنند.
به نظر میرسد بخشی از جریان اصولگرایی که اصولا گروه سنی میانی این جریان هستند به این تجربه و درک رسیدهاند که در سال منتهی به انتخابات نباید بر سر مساله حجاب آستانه تحمل جامعه و گروههای رایدهنده - هر اندازه حداقلی - را آزمود.
رییس جمهور گفت: دستگاه قضایی برای ابطال باطل تمام همت خودش را در سطوح مختلف به کار گرفته است.
عصرایران در واکنش به اظهارات اخیر مصباحی مقدم نوشت: کاش بگویند دقیقا چی را باید کمتر بخوریم؟ درست است که احمدینژادی نیست که به صراحت پاسخ دهد ولی هم به اقتضای داعیه اقتصاددانی و هم لباسی که بر تن دارد باید با احتیاط بیشتر صحبت کند. ضمن این که خیلیها میخواهند بدانند خودشان دو وعدهایاند یا سه وعدهای؟
به نظر میرسد بخشی از جریان اصولگرایی که اصولا گروه سنی میانی این جریان هستند به این تجربه و درک رسیدهاند که در سال منتهی به انتخابات نباید بر سر مساله حجاب آستانه تحمل جامعه و گروههای رایدهنده - هر اندازه حداقلی - را آزمود.
اعتماد نوشت: به نظر میرسد دولت سید ابراهیم رییسی و به موازات آن نیروهای سعید جلیلی اگرچه پیش از این اظهارات شاذی در مورد جایگاه و حقوق زنان و همین مساله حجاب داشتهاند، اما این روزها در سنگر سکوت مشغول تماشای زد و خورد قالیباف و نیروهای پایداری هستند.
این واکنش که «نیاز ما قناعت ملت نیست، درایت دولت است» به قدری گویاست که توضیح دیگر را بلاموضوع می کند. پس نقبی میزنیم به طعنه مشهور احمدینژاد به آقای مصباحی مقدم در 28 اسفند 88 در تلویزیون....
با سپردن نظارت بر شبکه نمایش خانگی به صدا و سیما در عمل بچههای ما را میاندازند در آغوش رایگانترین سرگرمی ممکن که همان شبکههای ماهوارهای است...
جماران نوشت: معین الدین سعیدی نماینده چابهار گفت: مشاور رئیس جمهور در امور روحانیت گفته است که از 75 هزار مسجد ما درب 50 هزار مسجد بسته است؛ اتفاقا فاجعه اینجا است که چرا در حالیکه انواع اعتبارات را برای این موضوع میگذاریم، باید چنین اتفاقی بیفتد؟!
عصر ایران نوشت: آن قدر که سوم تیر 1384 نیروهای تحولخواه را افسرده و مغموم کرد 1400 چنین نبود و اکنون در سالگرد سوم تیر 84 خبری از احمدینژاد نیست در حالی که دولت فعلی و نه رییس آن شبیهترین است به او.
آن قدر که سوم تیر 1384 نیروهای تحولخواه را افسرده و مغموم کرد 1400 چنین نبود و اکنون در سالگرد سوم تیر 84 خبری از احمدینژاد نیست در حالی که دولت فعلی و نه رییس آن شبیهترین است به او.
«وعدههای بر زمین مانده و فرافکنیها» عنوان یادداشت محمدجواد حقشناس برای روزنامه اعتماد است که در آن آمده: اگر دولت سیزدهم با این کارنامه مشعشعی که از آنها ثبت شده، یک بار دیگر روبهروی افکار عمومی بایستد، در انتخابات حاضر شود و در معرض رای مردم قرار بگیرد، نتایج متفاوتی را مشاهده خواهد کرد.