سیلاب
سیلاب
رییس اداره میراث فرهنگی و گردشگری فیروزکوه همچنین گفت: در صورت پیشبینی ادامه بارشها، تعطیلی جاذبههای گردشگری این شهرستان ادامه خواهد داشت.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان تهران با اعلام پایان ماموریت امدادی در سیل روزگذشته فیروزکوه، از نجات 22 تن از سیلاب خبر داد.
روز 11 مرداد 1401 گزارش شد که پس از فروکشکردن سیلاب، دشت رفسنجان دچار نشست شده و شکافی بزرگ در حاشیه شهر ایجاد شده است.
اگر کاربرد ماهوارههای سنجش از راه دور را در 10 مورد خلاصه کنیم، هفت مورد از آنها کاربردهای مهم غیرنظامی هستند.
شهروندان توجه ویژه را به پیشبینیهای جوی داشته باشند و از تردد در حاشیه رودخانهها و همچنین از صعود به ارتفاعات به علت احتمال وقوع صاعقه پرهیز کنند.
ساری - ایرنا - در حالی که هواشناسی مازندران میانگین بارندگی در سه ماهه نخست امسال را 112 میلیمتر پیشبینی کرده بود، گزارش رسمی منتشر شده از میزان بارندگی ثبت شده در ایستگاههای بارانسنجی از محقق نشدن این پیشبینی و پیشروی جدی خشکسالی در قسمتهایی از این استان سرسبز شمالی حکایت دارد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان تهران گفت: تمامی گردشگران و گرفتاران در سیلاب روز گذشته شهرستان فیروز کوه توسط گروههای امداد ونجات با اعزام بالگرد به مکان های امن منتقل شدند.
حامد یزدی مهر در جمع خبرنگاران با اشاره به وقوع سیل روز گذشته در فیروزکوه اظهار داشت: خوشبختانه سیلاب دیروز در حد آبگرفتگی بود و شدت سیلهای قبلی را نداشته است.
طبق اعلام هواشناسی وضعیت جوی برای صبح تا ظهر آسمان صاف همراه با وزش باد و در بعد ازظهر رگبار و رعد برق پیش بینی شده است که در بعضی مناطق باعث روان آب و منجر به سیل خواهد شد
سیلاب سنگ در دماوند را می بینید.
یزدی مهر گفت: با توجه به گسترش سامانه بارشی و شروع بارشها در برخی مناطق فیروزکوه، ستاد مدیریت بحران با اعلام وضعیت نارنجی نسبت به احتمال بالا آمدن آب رودخانهها، آب گرفتگی معابر، جاری شدن آب در مسیلها، برای امروز پنجشنبه 20 مرداد هشدار میدهد.
تهران_ ایرنا_ مدیر کل مدیریت بحران استانداری تهران از تداوم وضعیت نارنجی هواشناسی در فیروزکوه خبر داد و گفت: گردشگران در این شهرستان کنار رودخانه ها توقف نکنند.
یزدی مهر از تداوم وضعیت نارنجی هواشناسی در فیروزکوه خبر داد و نسبت به عدم توقف گردشگران کنار رودخانهها در این شهرستان تاکید کرد.
کرمان - ایرنا - قطب بودن در تولید خرما، پسته، مرکبات و محصولات جالیزی از یک طرف، مصرف بالای آب در بخش کشاورزی و باغی و الگوهای کشت غیرعلمی و نامتناسب با وضعیت آبی از طرف دیگر شرایطی را پیش روی استان کرمان گذاشته که تصمیم گیری برای آن سخت شده است.