سینمای جهان
سینمای جهان
استنلی کوبریک کارگردان شهیر با ساخت «Eyes Wide Shut» (چشمان کاملاً بسته یا چشمان بازِ بسته) که آخرین اثر او بود و پس از مرگش در 1999 به اکران عمومی در آمد، یکی از پیچیدهترین آثار سینمای جهان را خلق کرد که از منظر روانشناسی - فلسفی روابط یک زندگی خانوادگی را میشکافت و گامبهگام بعد از آن به زوایای آشکار و پنهان تاریخ، قدرت و سیاست پیش میرفت.
فرانسیس فورد کاپولا که فیلم جدیدش «مگالوپولیس» در نوبت اکران قرار دارد از ساخت یک پروژه جدید سینمایی با اقتباس آزاد از یک رمان خبر داد.
به مناسبت پاسداشت فرهنگی روز ملی سینما، محمود کلاری فیلمبردار، محمدمهدی عسگرپور رئیس هیات مدیره خانه سینما، محمد بهشتی رئیس سابق بنیاد سینمایی فارابی و شادمهر راستین منتقد و فیلمنامهنویس و با حضور علاقهمندان، آسیبهای سینمای ایران را بررسی کردند.
کتاب «داریوش خنجی» با حضور محمود کلاری فیلمبردار، محمدمهدی عسگرپور رئیس هیات مدیره خانه سینما، محمد بهشتی رئیس سابق بنیاد سینمایی فارابی و شادمهر راستین منتقد و فیلمنامهنویس در خبرگزاری خبرآنلاین رونمایی شد.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، شانزدهمین دوره جشنواره بینالمللی تاشکند میزبان سه فیلم «کاپیتان»، «جنگل پرتقال» و «روایت ناتمام سیما» از محصولات بنیاد سینمایی فارابی خواهد بود. «جنگل پرتقال» نخستین اثر سینمایی آرمان خوانساریان در بخش مسابقه و فیلمهای «کاپیتان» ساخته محمدحمزهای و «روایت ناتمام سیما» فیلمی از علیرضا صمدی در بخش خارج از مسابقه این دوره از جشنواره به روی پرده...
شاید روزی از روزها بیخود و بیجهت این سوال برای شما پیش بیاید که فرق سینما و سیاست چیست؟
اقتصادنیوز: «بیآبی» مدتهاست ذهن کنشگران آب و محیط زیست در ایران را به خود مشغول کرده است! این وضع برای تهران نیز متصور است. چون روزبهروز بر جمعیت تهران افزوده شده و غالب ظرفیتهای زیستیاش را از دست داده است.
بررسی رابطه میان ادبیات و سینما با حضور حسین پاکدل و همایون اسعدیان در نشر ثالث برگزار شد.
روز ملی سینما است و چطور میشود از اهمیت نقش زنان این حرفه نگفت، زنانی که یا خودِ مستقلشان را بازی کردند و یا در همه بنبستها مادر، همسر، خواهر و یا زنی بیگانه بودند که دنیای ما را ساختند و دنیای سیاهوسفید پر از خشونت اطرافمان را با اندکی عشق و انصاف و وفاداری و تلالوهای نور و جادوی سینما رنگی کردند. به یاد بیاوردیم لحظهای را که سوسن تسلیمی نمیخواست تسلیم تقدیر شود و با شمشیری بازمانده...
قسمت هجدهم از برنامه «هفت»، جمعه 23 شهریورماه با حضور محمد خزاعی به بررسی عملکرد سازمان سینمایی و نقد فیلم «The Twisters» میپردازد.
همزمان با 21 شهریور روز ملی سینما، برنامه «پاسداشت فرهنگی روز ملی سینما» با حضور جمع کثیری از هنرمندان، منتقدان و مدیران فرهنگی در خانه سینما برگزار شد
قسمت هجدهم از برنامه «هفت»، جمعه 23 شهریورماه، با حضور محمد خزاعی به بررسی عملکرد سازمان سینمایی و نقد فیلم «The Twisters» میپردازد.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، در طول دهههای متمادی سینما به عنوان یک عامل مهم و اثر گذار در متن و حاشیه زیست اجتماعی مردم ایران حضور موثری داشته است. پدیدهای که به مدت کوتاهی پس از اختراع به وسیله برادران لومیر، وارد دربار مظفرالدین شاه قاجار شد و نخستین سالن سینما در کشور نیز تنها پنج سال پس از شکلگیری آن توسط لومیرها، در تبریز و به نام «سینما سولی» دایر شد. روز ملی سینما...
اسدالله نیکنژاد که در اوایل دهه 90، فیلم «لاله» را کارگردانی کرده بود و تولید آن به جنجال تبدیل شد؛ عاقبت در شبکه خانگی (اپل تی وی) در سراسر آمریکا و کانادا به نمایش در آمد.