یک‌شنبه 30 دی 1403

شاخص نادر طالب زاده فعالیت قرارگاهی در جبهه فرهنگی انقلاب بود

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
شاخص نادر طالب زاده فعالیت قرارگاهی در جبهه فرهنگی انقلاب بود

اراک - مدیر کل روابط‌عمومی صداوسیما گفت: نادر طالب زاده مانند شهدا زندگی ساده ای داشت و با فعالیت قرارگاهی در جبهه‌های فکری و فرهنگی، هنرمندان و جوانان را با انقلاب اسلامی پیوند می‌داد.

اراک - مدیر کل روابط‌عمومی صداوسیما گفت: نادر طالب زاده مانند شهدا زندگی ساده ای داشت و با فعالیت قرارگاهی در جبهه‌های فکری و فرهنگی، هنرمندان و جوانان را با انقلاب اسلامی پیوند می‌داد.

به‌گزارش خبرنگار مهر، حسین قرایی شامگاه یکشنبه در مراسم بزرگداشت مرحوم نادر طالب‌زاده از پیشگامان رسانه و هنر انقلاب در مسجد الزهرا (س) اراک اظهار کرد: خیلی‌ها معتقدند که ادبیات و عنوان انقلاب اسلامی از 15 خرداد 1342 شروع شد و زمانی‌که حضرت امام‌خمینی (ره) را در 15 خرداد دستگیر کردند جبهه فکری و فرهنگی انقلاب اسلامی شکل گرفت.

وی ادامه داد: در ایام 12 تا 22 بهمن پیروزی انقلاب اسلامی حاج نادر طالب‌زاده از هنرمندان متعهد و انقلابی که در جهاد تبیین و روشنگری انقلاب اسلامی نقش مؤثری ایفا کرد و در راه‌پیمایی‌های اوایل انقلاب در حال فیلم‌برداری و عکس‌برداری بود.

مدیرکل روابط‌عمومی صداوسیما عنوان کرد: حاج نادر طالب زاده به دو نفر از هنرمندان بسیار عشق می‌ورزید، یکی یوسفعلی میرشکاک و دیگری حسین بهزاد.

جبهه فکری و فرهنگی انقلاب را جدی نگرفتیم

قرایی عنوان کرد: جبهه فکری و فرهنگی انقلاب را جدی نگرفتیم زیرا به یکدیگر حسادت داریم ولی حاج نادر طالب زاده همیشه در جبهه‌های فکری و فرهنگی دست می‌گرفت بخصوص جوانان را کمک می‌کرد تا در این زمینه رشد کنند و امثال طالب زاده‌ها کم نیستند بنابراین باید با شناسایی هنرمندان انقلابی و مردمی جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی را تقویت کرد.

وی بیان کرد: استاد نادر طالب زاده در دوره دوم جشنواره عمار به عنوان دبیر علمی و بنده به عنوان دبیر اجرایی حضور داشتم و در آن زمان جشنواره عمار هنوز رشد نکرده بود و آثاری که ارسال کرده بودند کمتر 500 آثار بود و در آن زمان شاهد بودم که استاد نادر طالب زاده بسیار به نوجوانان و جوانان اهمیت ویژه می‌دادند و امروز همان جوانان مستند ساز شده‌اند.

مدیرکل روابط‌عمومی صداوسیما با اشاره به نقش مؤثر استاد طالب زاده در آموزش نسل جوان در مباحث هنری انقلاب اسلامی ادامه داد: نادر طالب زاده مانند شهدا زندگی ساده ای داشت و فعالیتش در جبهه‌های فرهنگی قرارگاهی بود که هنرمندان و جوانان را با انقلاب اسلامی پیوند می‌داد.

نباید بین مردم و هنرمندان انقلابی فاصله باشد

قرایی تصریح کرد: خیلی از کسانی که مسئول می‌شوند با هر گرایش سیاسی درب اتاق‌هایشان بسته است و در فضای توجه و اهمیت به جوانان نیستند و این اتفاق را به وضوح در جامعه می‌بینیم به بسیار آسیب می‌زند.

وی افزود: پیام‌های رهبر حکیم انقلاب اسلامی در یک جزوه 60 صفحه‌ای با عنوان «قراراگاه فرهنگی» گردآوری شده که آغشته به درد و انقلابی‌گری است. پیشنهاد می‌کنم که این جزوه را مطالعه کنید نسخه‌ای است که برای همه تجویز می‌شود.

مدیرکل روابط‌عمومی صداوسیما با بیان اینکه پیام نادر طالب زاده حاوی استکبار ستیزی و ایثار و فداکاری بود، گفت: انقلاب اسلامی هنر را مردمی کرد پس نباید بین مردم و هنرمندان انقلابی فاصله باشد که نادر طالب زاده با رویه شهیدوارانه، مردمی و انقلابی این فاصله را کم کرد از این رو در دل مردم جای دارد.

شاخص نادر طالب زاده فعالیت قرارگاهی در جبهه فرهنگی انقلاب بود 2