یک‌شنبه 30 دی 1403

شانزدهمین جشنواره مردمی آسمان هشتم به کار خود پایان داد

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
شانزدهمین جشنواره مردمی آسمان هشتم به کار خود پایان داد

آئین پایانی شانزدهمین جشنواره مردمی فرهنگی هنری و ورزشی آسمان هشتم با حضور مسئولان، هنرمندان، چهره های فرهنگی و مردم در حسینیه امام رضا (ع) روستای کردر رضوی شهرستان میناب برگزار شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمز ابراهیم ذاکری، مدیر کانون فرهنگی هنری امام المنتظر (عج) و دبیر جشنواره فرهنگی هنری ورزشی آسمان هشتم در این آیین اظهار کرد: در کنار ترویج فرهنگ منور رضوی، جشنواره آسمان هشتم برای ایجاد نشاط اجتماعی عملکرد مطلوبی داشته است.

دبیر جشنواره آسمان هشتم با بیان اینکه عجین شدن جشنواره با مفاهیم معنوی و نام مبارک امام رضا (ع) این جشنواره را در سطح کشور ویژه کرده است، افزود: عرضه برنامه های دینی و فرهنگی در قالب هنر برای جذب جوانان موثر است.

زاکری ادامه داد: امسال سه هزار و 130 نفر از جوانان و نوجوانان سراسر هرمزگان در 15 رشته در جشنواره شرکت کردند.

وی با اشاره به اینکه علاوه بر شرکت کنندگان، هر ساله خیل عظیم مردم با جشنواره درگیر هستند، اضافه کرد: اگر جشنواره حمایت شود می توان در حوزه فرهنگ و هنر و ورزش تحول اساسی ایجاد کرد.

سعید عبدلی زاده، رئیس حوزه هنری هرمزگان نیز با بیان اینکه مردم روستای کردر رضوی عشق و ارادت خود را در قالب همت هنری به امام هشتم ابراز می کنند، گفت: عنوان نام امام رضا (ع) در حقیقت گردنبند با ارزشی است که اکنون به گردن اهالی روستای کردر آویخته شده است.

وی با ذکر این نکته که کمتر نقطه ای در کشور وجود دارد که مجاهدتی همانند مردم کردر داشته باشند و افتخار خادمی فرهنگ رضوی به این گستردگی پیدا کنند، افزود: نهادینه کردن فرهنگ و هنر و یک رویداد ارزشی، به شکل پیوسته کار بسیار سختی است ولی مردم روستای کردر به زیبایی هر چه تمام این کار را انجام می دهند.

رئیس حوزه هنری استان هرمزگان عنوان کرد: مردم کردر 16 سال است که فعالیت های هنری و ورزشی خود را با ائمه و به ویژه پیشوای هشتم شیعیان گره زده اند و قرار گرفتن نام این روستا و فعالیت های فرهنگی آن در کنار نام امام رضا (ع) ترکیبی دلنشین رقم زده است.

عبدلی زاده با اشاره به اینکه مردمی بودن جشنواره آسمان هشتم یکی از ویژگی های این جشنواره است و این عامل باعث شده حوزه هنری به حمایت از این رخداد ورود کند، گفت: خروجی جشنواره و بخش های مختلف آن باید تربیت نیروهای پشتیبان انقلاب باشد.

وی با بیان اینکه میناب هنرمندان فراوانی دارد و در حقیقت می توان گفت شهرستان میناب پایگاه هنر انقلاب است و انتخاب دو چهره هنری طی دو سال پیاپی به عنوان چهره هنر انقلاب بیانگر این موضوع است، تاکید کرد: جشنواره آسمان هشتم باید به شکل تخصصی پیگیری و دنبال شود. این جشنواره مردمی از سال 86 در دهه کرامت و همزمان با جشن های میلاد حضرت معصومه (س) تا میلاد امام رضا (ع) توسط جوانان، نوجوانان کانون‌های مساجد و اهالی روستای کردر رضوی به صورت مردمی و خودجوش در شهرستان میناب برگزار می‌شود.

این جشنواره در روستای کردر برای نخستین بار کار خود را با 26 رشته فرهنگی، هنری و ورزشی را آغاز کرد و در هر دوره حدود 4 هزار نوجوان و جوان را زیر پوشش قرار داده است.

روستای کردر رضوی که یکی از تاثیرگذارترین مناطق هرمزگان در زمینه نشر فرهنگ منور رضوی به شمار می رود، از توابع بخش بنذرک با جمعیت 2 هزار نفر (400 خانوار) در فاصله 13 کیلومتری شهر میناب واقع شده است.

کردر تنها روستای کشور است که به نام امام رضا (ع) نامیده شده و گرچه قدمت ارادت مردمانش به حضرت رضا (ع) به قرن‌ها قبل برمی‌گردد اما سال 88 به طور رسمی همزمان با میلاد امام هشتم (ع) به نام امام رضا (ع) کردر رضوی نام‌گرفته و بیشتر مردم این روستا نیز به دلیل این‌که ذاکر اهل‌بیت بوده‌اند، فامیلی آنها ذاکری است.

کانون فرهنگی هنری امام المنتظر (عج) روستای کردر رضوی در سال 98 به عنوان کانون برتر در حوزه پاسداشت دهه کرامت و فرهنگ منور رضوی در سطح کشور شناخته شد و مورد تقدیر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار گرفت.

کانون فرهنگی هنری امام المنتظر (عج) در سال 85 در مسجد امام رضا (ع) روستای کردر رضوی راه‌اندازی شد و میزبانی سه دوره پیاپی میزبانی جشنواره ملی سرود رضوی مساجد روستایی را در کارنامه دارد.

انتهای پیام /