شبکه نمایش خانگی
شبکه نمایش خانگی
وقتی اتفاقی برای پروژهای میافتد مقصر آن همه هستیم. شاید ما هم مقصریم که از ابتدا مصر نبودیم فیلمنامه را بخوانیم و اعتماد کردیم
اظهارنظر اخیر محدرضا گلزار درباره دلایل شکست سریال شبکه نمایش خانگی «گیسو»، واکنش کارگردان را به دنبال داشت.
چاره نداشتن بد دردی است. سر آدم را جلوی طلبکارها خم میکند. چاره نداشتن باعث میشود، برخی فکر کنند که دارند به ما لطف میکنند.
جریان تولید سریال و برنامههای ترکیبی در شبکه نمایش خانگی در دو سال اخیر، سرعت بیشتری گرفته است.
غلامرضا منتظری، نایب رییس کمیسیون فرهنگی مجلس افزایش 50 درصدی بودجه صدا و سیما را منطقی میداند و معتقد است که همه این بودجه را دولت نمیدهد و بخشی از آن از طریق تبلیغات تامین میشود.
در میان برنامه های سرگرمی محور تلویزیون، خندوانه شبکه نسیم با 35/6 درصد مخاطب، حیاتوحش شبکه مستند با 31/5 درصد، اعجوبهها شبکه سه سیما با 19/8 درصد و سیم آخر شبکه سه سیما با 16/9 درصد پرمخاطب ترین برنامه های این بخش بودند.
اقتصادنیوز: السا فیروزآذر و شادی مختاری از بازیگران سریال "جزیره" هستند که در پشت صحنه این سریال خانگی تصاویری دو نفره اما کمی ناجور از خود منتشر کردند.
روزنامه جوان نوشت: ترانه معروف و مردمی را که در تئاترهای روحوضی خوانده میشد، قدیمیها از حفظ هستند؛ ترانهای که در اصل دیالوگ میان یک نوکر و ارباب بداخلاق بود که درآن خوانده میشد «ارباب خودم بز بز قندی، ارباب خودم چرا نمیخندی؟».
طبق بررسیها هم سالانه بر تعداد شبکههایی که فیلم و سریال ایرانی پخش میکنند، اضافه میشود و هم مخاطب بهنوعی عادت کرده تا در فشار سخت اقتصادی که توان سینما رفتن و خرید حقاشتراک پلتفرمها نیست، آخرین و بهروزترین فیلمها و سریالهای ایرانی را بلافاصله پس از انتشار در شبکههای مختلف ماهواره ببیند.
عجیب نیست؟! صداوسیما که با پول مردم سریال میسازد و آنها را پخش نمیکند. مثل «سرزمین مادری» کمال تبریزی، «کتونی زرنگی» علی ملاقلیپور، «87 متر» کیانوش عیاری و... به توقف پخش یک سریال در یک پلتفرم ایراد میگیرد!
طبق بررسیهایی که به عمل آوردیم، متوجه شدیم صاحبان بسیاری از شبکههای ماهوارهای که فیلم و سریال ایرانی پخش میکنند، در ایران حضور داشته و با خیال راحت و بدون هیچ مزاحمتی مشغول رتقوفتق کارهای شبکه خود هستند.
نظرسنجی مرکز تحقیقات سازمان صداوسیما پیرامون سریالهای سیما در آبان ماه 1400 نشان میدهد 78/8 درصد مردم در نیمه ابتدایی و 79/1 درصد در نیمه دوم این ماه مخاطب سریال های تلویزیون بودند.
تهران - ایرنا - بر اساس نظرسنجی مرکز تحقیقات صداوسیما برنامه «خندوانه» شبکه نسیم با 35/6 درصد مخاطب در صدر برنامههای تلویزیون در آبان بود، سریال «سرجوخه» با 27/7 درصد مخاطب در نیمه اول و با 32/9 درصد مخاطب در نیمه دوم آبان نیز در صدر سریالهای تلویزیون قرار گرفت.
روزنامه فرهیختگان نوشت: صاحبان بسیاری از شبکههای ماهوارهای که فیلم و سریال ایرانی پخش میکنند، در ایران حضور داشته و با خیال راحت و بدون هیچ مزاحمتی مشغول رتقوفتق کارهای شبکه خود هستند.
بازی بازیگران باسابقه هم در جزیره بد است و با آن گریمهای ضایع و بازیهای بد هیچ حرفی برای گفتن ندارند، واقعا چه توقعی میتوان از یک خواننده در این میان داشت؟