شبکه نمایش خانگی
شبکه نمایش خانگی
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو، مجید صحاف فعال فرهنگی و مدیر تلویزیون اینترنتی کتاب پیرامون مصوبه اخیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در بستر فضای مجازی به انتقاد از شرایط و زیرساختهای ساترا پرداخت و گفت: زمان زیادی است که آقای سعید مقیسه رئیس فعلی «ساترا» را میشناسم و با معاونت فضای مجازی سازمان صداوسیما آشنایی دارم. «ساترا» در ابتدا قرار بود برای مجموعههای داوطلبی که فکر میکنند...
شورای صدور مجوز تولید ساترا با برگزاری 11 جلسه تعداد 40 طرح سریال، هشت فیلمنامه سریال و پنج طرح برنامه تلویزیونی را با حضور کارگردانان، نویسندگان و تهیهکنندگان بررسی کرد.
اسماعیلی گفت: آئین نامهای مختص حجاب نداریم، ما آئین نامهای درخصوص پروانه ساخت و پروانه نمایش داریم که در آن مسائلی پیشبینی شده است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: بالاخره حجاب یک مسئله قانونی در کشور است و ما اجازه نمیدهیم هیچ فیلم یا برنامهای با زیر پا گذاشتن قوانین کشور ساخته شود. به همه تهیهکنندهها و شرکتهای تولید کننده اعلام شده که افرادی که قانون را زیر پا گذاشتند، اجازه انجام کار هنری ندارند.
محمدمهدی اسماعیلی وزیر ارشاد در همایش «هوش مصنوعی، رسانه و تحولات تولید محتوا»: امروز مرجعیت رسانهها از مکتوب به مدرن تغییر کرده و به دلیل حجم بالای رقبای داخلی و خارجی در حوزه رسانه و تولید محتوا، صداوسیما در حال از دست دادن مرجعیت خود است.
امروز مرجعیت رسانهها از مکتوب به مدرن تغییر کرده است و به دلیل حجم بالای رقبای داخلی و خارجی در حوزه رسانه و تولید محتوا، صداوسیما در حال از دست دادن مرجعیت خود است. بر سر فیلمی که در سالنها نمایش داده میشود نظارت سفت و سخت اعمال میکنیم، ولی فیلمهایی که در گوشیها همه میبینند هیچ نظارتی نیست.
قائم مقام ساترا ضمن تأکید بر اینکه مصوبه تازه شورایعالی انقلاب فرهنگی «مقوم و تحکیم بخش وظایف این سازمان» است، درباره عدم درج نام «ساترا» در مصوبه توضیحاتی ارائه کرد.
انتخاب نوشت: علی نجفیتوانا درباره مداخله نهادهای موازی مجلس برای قانونگذاری اظهارداشت: از یک دوره مجمع تشخیص به جای حکمیت، شروع به قانونگذاری کرد که بر خلاف اصول قانون اساسی است و چنین قوانینی در کشوری که مجلس دارد، باید مورد تذکر قرار گیرد و از اجرای چنین قوانینی جلوگیری شود.
مجید مولایی باور دارد دوستانی که برای مخاطب امروز نسخه میپیچند ابتدا باید یک آگاهی از ذائقه مخاطب داشته باشند، واقعا مخاطب امروز آثار نمایشی تغییر ذائقه دادند و ما هم باید نسبت به این ماجرا یک فهمی داشته باشیم.
وقتی صحبت از توقیف و بیکاری هنرمندان در نمایش خانگی میشود نباید فقط چند چهره مطرح بازیگری را در نظر گرفت. در هر پروژه دهها نفر مشغول کار هستند و معیشت آنها به این حوزه گره خورده است.
اطلاعات آنلاین نوشت: صنف نمایش خانگی به مصوبه جدید شورای عالی انقلاب فرهنگی واکنش نشان داد.
در ادامه واکنشها به خبر واگذاری شبکه نمایش خانگی به صدا و سیما، شب گذشته در یک لایو اینستاگرامی با موضوع چالشهای جدید نمایش خانگی به میزبانی مصطفی وثوق کیا (دبیر فرهنگی روزنامه ایران) به این موضوع از زوایای مختلف پرداخته شد.
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، مصوبه اخیر شورای عالی انقلاب فرهنگی مبنی بر واگذاری نظارت شبکه نمایش خانگی به صداوسیما، باعث عکس العمل هنرمندان و فعالین حوزه فرهنگ شد. گروهی معتقد هستند نظارت صدا و سیما بر شبکه نمایش خانگی باعث افزایش سانسور و ممیزیها، سونامی ممنوع الکاری هنرمندان و پایان سرگرمی مردم خواهد شد، گروه بعدی معتقدند وضعیت نمایش خانگی اسفبار است و خواستار...
انجمن صنفی شبکه نمایش خانگی (شرکتهای نمایش ویدیوی برخط) با انتشار بیانیهای نسبت به مصوبه اخیر شورای عالی انقلاب فرهنگی به ریاست ابراهیم رئیسی درباره فعالیت ویاودیها واکنش نشان داد.
این همان جریان خزندهای است که با نفوذ در ارکان مشورت، تصمیمسازی و تصمیمگیری، سالهای تلاش میکرد تا فضای نظارت بر پلفرمها به سرانجام نرسد و از این آب گلآلود ماهی بگیرد.
به گزارش سرویس فرهنگی خبرگزاری دانشجو، انجمن صنفی شرکتهای نمایش ویدیوی برخط با انتشار بیانیهای نسبت به مصوبه اخیر شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره فعالیت ویاودیها واکنش نشان داد. متن بیانیه انجمن به این شرح است: خبر بهتآور مصوبهی جدید شورای عالی انقلاب فرهنگی را همه خواندهایم. پس چه بهتر که روی صحبت با رئیس این شورا، یعنی حجتالاسلام و المسلمین آقای ابراهیم رئیسی باشد. ریاست...