یک‌شنبه 10 فروردین 1404

شهادت دویست و پنجاهمین فوتبالیست فلسطینی

وب‌گاه ورزش سه مشاهده در مرجع
شهادت دویست و پنجاهمین فوتبالیست فلسطینی

بازیکن 22 ساله فلسطینی در پی حملات رژیم صهیونیستی به این کشور به شهادت رسید.

به گزارش ورزش سه، حمدان عماد، بازیکن 22 ساله فوتبال فلسطین، پس از چند روز مبارزه با جراحات ناشی از حمله هوایی در شهر رفح، به شهادت رسید. فدراسیون فوتبال فلسطین در خصوص این اتفاق نوشت: «حمدان عماد، بازیکن تیم شباب رفح، بر اثر جراحات ناشی از حمله رژیم صهیونیستی به شهادت رسید. این حمله توسط یک پهپاد اسرائیلی در شهر رفح انجام شد.»

بر اساس آخرین آمار منتشرشده توسط فدراسیون فوتبال فلسطین، از 7 اکتبر 2023 تاکنون بیش از 560 نفر از اعضای جامعه ورزشی فلسطین به شهادت رسیده‌اند که از این تعداد، 250 نفر فوتبالیست بوده‌اند.

شهادت حمدان عماد در حالی رقم خورد که حدود یک ماه پیش، اتحادیه فوتبال فلسطین در بیانیه‌ای دیگر از شهادت رشید حمدونه، داور فوتبال فلسطین، خبر داده بود. پیش از او نیز محمد ابو زاید، کاپیتان تیم خدمات النصیرات، به همراه هم‌تیمی سابقش، شادی شاعر، در حمله‌ای دیگر به شهادت رسیده بودند.

باشگاه شباب رفح در جریان حملات اخیر، چندین عضو خود را از دست داده است، از جمله ابراهیم وجیه ابو زاید، بازیکن تیم دوم این باشگاه، و عمر ابو عنزه، بازیکن تیم اصلی. همچنین برخی از هواداران و اعضای کادر فنی باشگاه، از جمله خانواده محمود الخطیب، مربی رده‌های پایه شباب رفح، در این حملات جان خود را از دست داده‌اند.