شهید فخریزاده، نماد اقتدارآفرینی، تحولخواهی و خودباوری است
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو،، همزمان با سومین سالگرد شهادت دکتر فخریزاده، رییس صندوق نوآوری و شکوفایی و جمعی از معاونان و مدیران، با حضور در منزل این شهید والامقام، با همسر و فرزندان ایشان دیدار و گفتگو کرد. دکتر محمدصادق خیاطیان در این دیدار، شهید فخریزاده را نماد اقتدارآفرینی، تحولخواهی و خودباوری توصیف کرد و گفت: مباحث اقتدارآفرینی و خودباوری به ویژه برای ما و همه فعالان...
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو،، همزمان با سومین سالگرد شهادت دکتر فخریزاده، رییس صندوق نوآوری و شکوفایی و جمعی از معاونان و مدیران، با حضور در منزل این شهید والامقام، با همسر و فرزندان ایشان دیدار و گفتگو کرد.
دکتر محمدصادق خیاطیان در این دیدار، شهید فخریزاده را نماد اقتدارآفرینی، تحولخواهی و خودباوری توصیف کرد و گفت: مباحث اقتدارآفرینی و خودباوری به ویژه برای ما و همه فعالان حوزه دانشبنیان بسیار حائز اهمیت است. عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی افزود: فارغ از ویژگیهای فردی ممتاز و نیز استعداد ذاتی و توانمندیهای علمی و تخصصی بالای شهید دکتر فخریزاده، ایشان به مسائل با رویکرد فلسفی، عمیق و بنیادی، نگاه و این روحیه را به جوانان نیز منتقل میکردند.
رییس صندوق نوآوری و شکوفایی خاطرنشان کرد: جدا از بحثهای تخصصی و علمی در حوزه هستهای، در حوزه فناوری و هرجایی که کشور نیاز به یک محصول فناورانه با پیچیدگیهای خاص خود داشت، شاهد تلاشهای شهید فخریزاده بودیم و نمونه بارز آن را میتوان در بحث تولید انبوه واکسن کرونا در کشور مشاهده کرد. خیاطیان با بیان اینکه کشور امروز به همت تلاشهای شهید فخریزاده و پژوهشگران کشور به سطح بالایی از دانش و فناوری دست یافته است، افزود: تأثیری که تولید واکسن کرونا در کشور گذاشت، بسیار ارزشمند بود و کشور را بیمه کرد و در آینده میتوانیم در مقابل سایر بیماریهای دیگر، به خوبی واکنش نشان دهیم. رییس صندوق نوآوری و شکوفایی حتی شهادت دکتر فخریزاده را هم برای کشور ارزشمند دانست و تأکید کرد: شهادت ایشان مصداق آیه شریفه 106 سوره بقره «ما نَنسَخ مِن آیَه أَو نُنسِها نَأتِ بِخَیر مِنها أَو مِثلِها أَلَم تَعلَم أَنَ اللَهَ عَلی کُلِ شَیء قَدیر» است. همانطور که با شهادت هر فرمانده و سردار در جبهههای جنگ، فتح و پیروزیهای متعددی حاصل میشد، در جبهه علمی هم شهادت دانشمندانی همچون شهید دکتر فخریزاده ثمرات بسیاری دارد و موفقیتهای بسیاری را رقم میزند. انشالله این توفیق را داشته باشیم مسیری که این شهید بزرگوار برای جوانان، دانشمندان و نخبگان کشور هموار کردهاند، با اقتدار ادامه دهیم. تهدید، مشکل و مسئله اساسا برای شهید دکتر فخریزاده معنا نداشت فرزند شهید دکتر فخریزاده نیز در این دیدار، با تأکید بر ضرورت انتقال تفکر و مدل مدیریتی این شهید والامقام گفت: شهید فخریزاده، مبدع، بنیانگذار و فرمانده قرارگاه پدافند زیستی در کشور بودند و همزمان فرماندهی قرارگاه پدافند هستهای کشور را برعهده داشتند. وی افزود: زیرساختهای تولید واکسن کرونا همان زیرساختهای قرارگاه پدافند زیستی است. در نخستین بیماری همهگیر (جدید) که دنیا با آن درگیر شد، این قرارگاه پدافند زیستی به خوبی عمل کرد و جواب خود را پس داد و امیدآفرینی خوبی برای مردم کشور ایجاد کرد. به دلیل وجود این قرارگاه پدافند زیستی، در زمان همهگیری کرونا به سرعت واکسن کرونا آماده شد و ظرف مدت کوتاهی کارخانه تولید واکسن نیز احداث شد، بعد از شهادت ایشان به بهرهبرداری رسید. فرزند شهید با اشاره به برنامه کشورهای غربی برای ترور شهید دکتر فخریزاده گفت: بسیاری از مستندهای ساختهشده توسط رژیم صهیونیستی نشان میدهد دشمن شناخت خوبی از این چهره علمی و برجسته کشور داشت و از سالها قبل در لیست ترور صهیونیستها قرار داشت؛ ولی این تهدیدات برای دکتر فخریزاده اصلا معنا نداشت و همه مشکلات، حتی همین همهگیری بیماری کرونا را یک فرصت میدانستند.