دوشنبه 23 تیر 1404

شکاف سیاسی در اسرائیل / اعتراف مقام سابق صهیونیستی درباره جنگ غزه

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
شکاف سیاسی در اسرائیل / اعتراف مقام سابق صهیونیستی درباره جنگ غزه

اقتصادنیوز: یک فرمانده سابق نظامی این رژیم ضمن انتقاد تند از رویکرد مقامات سیاسی در جنگ غزه اذعان کرد که اسرائیل توانایی‌های نظامی خود را در این جنگ از دست داده است و باید با پایان دادن به جنگ به توافق با حماس دست یابد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، «الیعازر ماروم»، فرمانده سابق نیروی دریایی رژیم صهیونیستی امروز در گفت‌وگوی با «رادیو 103 اف‌ام» به بررسی شرایط اشغالگران در جنگ غزه پرداخت و انتقادات تندی را علیه مقامات سیاسی این رژیم مطرح کرد.

والانیوز گزارش داد، بر اساس این گزارش، در حالی که برخی از مقامات سیاسی رژیم صهیونیستی به ویژه «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر این رژیم اصرار دارند که اسرائیل در عملیات «ارابه‌های گیدعون» در غزه به پیروزی نزدیک شده است، فرمانده سابق نیروی دریایی اذعان می‌کند جنگ در غزه به بن‌بست رسیده و ارتش صهیونیستی توان نابودی جنبش حماس را ندارد.

ماروم در این مصاحبه تصریح کرد که اگر رژیم اسرائیل برای پیشروی در غزه اصرار کند و جنگ را ادامه دهد، به یقین «همه چیز خود را از دست خواهد داد».

به گفته این فرمانده سابق، قابلیت نظامی ارتش رژیم صهیونیستی در نوار غزه به پایان رسیده است و باید توافقی حاصل شود که نظامیان اسرائیلی از محور «موراگ» عقب نشینی کنند، اسرا آزاد شوند و جنگ پایان یابد.

وی در ادامه مصاحبه دلیل عقب‌نشینی‌نکردن رژیم صهیونیستی از محور موراگ را تأسیس «شهر بشردوستانه» بین این محور و «صلاح‌الدین» عنوان و تصریح کرد که این اقدام امکان‌پذیر نخواهد بود و تلاش ارتش برای کنترل جمعیت فلسطینی‌ها از سوی افکار عمومی جهان به ویژه بدون تبلیغات بین المللی پذیرفتنی نیست.

این فرمانده سابق نظامی با تأیید سخنان اولمرت مبنی بر اینکه تأسیس شهر بشردوستانه به مثابه «اردوگاه کار اجباری» است، گفت: این احساس در جهان وجود دارد که ما فلسطینی‌ها را در نوعی قفس قرار می‌دهیم و آنها را کنترل می‌کنیم و سرانجام آنها را از نوار غزه اخراج خواهیم کرد.

ماروم افزود: با این وجود، توجیه تأسیس این شهر و انتقال جمعیت فلسطینی‌ها به آن در مقابل افکار عمومی جهان بسیار دشوار است، و اگر مقامات سیاسی بدون هیچ توجیح و تبلیغی این اقدام را انجام دهند، اسرائیل در ورطه سقوط خواهد افتاد.

وی ضمن تأکید بر دستیابی به توافق با جنبش حماس و عقب‌نشینی از محور موراگ و پایان‌دادن به جنگ اذعان کرد که حماس هرگز زانو نزده و تسلیم نخواهد شد و اسرائیل نباید انتظار داشته باشد که این جنبش با پرچم سفید از غزه بیرون برود.

سرانجام ماروم در این مصاحبه تنها راه کنترل بر نوار غزه را بازسازی این سرزمین به کمک کشورهای عربی مانند امارات متحده عربی به همراه ایالات متحده آمریکا عنوان کرد و مدعی شد که رژیم صهیونیستی در این صورت تمام آنچه در غزه اتفاق می‌افتد را زیر نظر خواهد داشت.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید