شیعه و سنی با اتحاد در انتخابات شرکت می کنند
فهیمی گفت: در بحث انتخابات، نه تنها دو مذهب تشیع و تسنن بلکه تمامی قومیت ها در یک نقطه مشترک که آن هم حمایت تمام عیار از دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی است وحدت و یکپارچکی خود را حفظ کرده اند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شیخ فهیمی در گفتگو با خبرنگار هرمز با اشاره به اهمیت انتخابات گفت: از آنجایی که نگاه دشمن به انتخابات پیش رو بعنوان یک رویداد بزرگ در کشور ایران معطوف داشته است، از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده و مردم قطعا مثل گذشته، با حضور حداکثری خود در پای صندوق های رأی، دشمن را از رسیدن به هدف شومش، نومید میسازند و این درس بزرگی است که باید از ملت ایران گرفت.
وی افزود: وقتی سخن از نتایج مشارکت بالا در انتخابات به میان می آید، نظر همه مردم این است که باید با حضور پرشور و حداکثری در انتخابات، اسباب دلگرمی برای دوستداران نظام مقدس و انقلاب اسلامی ایران فراهم کنیم و مشت محکمی بر دهان بدخواهان و یاوه گویان بکوبیم.
این عالم اهل سنت به اتحاد و وحدت بین اهل تشیع و تسنن درخصوص حضور پرشور در انتخابات اشاره کرد و گفت: در بحث انتخابات، نه تنها دو مذهب تشیع و تسنن بلکه تمامی قومیت ها در یک نقطه مشترک که آن هم حمایت تمام عیار از دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی است وحدت و یکپارچکی خود را حفظ کرده اند.
شیخ فهیمی در ادامه، مشارکت بالا در انتخابات را یکی از دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نام برد و گفت: این امر مهم در کشور ایران، از اهمیت خاصی برخوردار بوده و مردم به صورت خودجوش با حضور در صحنه های انتخاباتی و انتخاب مسئول موردنظر خود، این دستاورد مهم را حفظ کرده اند.
وی با بیان اینکه مردم فهیم ایران به آثار و برکات مشارکت بالا در انتخابات، کاملا واقف هستند، گفت: مردم همچنین در این دوره از انتخابات که نسبت به سال های گذشته از اهیمت و جایگاه ویژه ای برخوردار است، حضور حداکثری خواهند داشت و این حضور سبب خوشحالی دوستان نظام و نومیدی دشمنان می شود.
این عالم اهل سنت به تبیین ملاک های انتخاب اصلح یک نامزد در انتخابات شورای شهر و ریاست جمهوری پرداخت و افزود: به فرموده پیامبر اکرم (ص) ویژگی های یک فرد اصلح، به چگونگی تقویت خصوصیات اجتماعی، پختگی، کاردانی و کارشناسی فرد مربوط می شود. چنین فردی در صورتی که بداند شخص بهتری نسبت به وی برای اداره امور وجود دارد بایستی عقب نشینی کند و میدان را به نفع آن فرد اصلح خالی کند.
شیخ فهیمی ادامه داد: فرد اصلح به معنای کسی است که بیشترین خدمت را به مردم ارائه دهدو به نقل از شهید بهشتی؛ کاندیداها اگر بتوانند خود را در پایین ترین سطح زندگی و در رده مردم بی بضاعت قرار دهند اجازه حضور دارند در غیر این صورت وارد عرصه انتخابات نشوند. چراکه این تعبیر در نظام مقدس و انقلاب اسلامی وجود دارد.
وی ضمن توصیه به مردم ولایتمدار و فهیم ایران جهت حضور حداکثری در انتخابات و انتخاب اصلح بر اساس معیارهای مقام معظم رهبری گفت: کاندیداها نیز بر اساس نیازی که مقام به آنها دارد در میدان انتخابات به رقابت بپردازند این گونه نباشد که خودشان از روی نیاز به مقام وارد گود انتخاباتی شوند. چراکه تفاوت فاحشی بین افرادی که به مقام نیاز دارند و کسانی که مقام به آنها نیازمند است وجود دارد.
انتهای پیام /