یک‌شنبه 25 آبان 1404

صادرات دخانیات ایران برای نخستین بار به ترکمنستان

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
صادرات دخانیات ایران برای نخستین بار به ترکمنستان

علی اکبر کریمی نائب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس در تشریح جزییات نشست عصر امروز (سه‌شنبه 31 خرداد) این کمیسیون با مدیرعامل دخانیات ایران اظهار داشت: صادرات دخانیات برای نخستین بار به ترکمنستان را یکی از اقدامات مثبت تیم مدیریتی جدید دخانیات ایران است هر چند که آنها با زیان انباشته و بدهی‌های سنگین این شرکت از گذشته از جمله مشکلات این صنعت است.

وی افزود: به دلیل سیاست‌های غلط سال‌های گذشته، اکنون با پدیده انحصار در صنعت دخانیات برای برندها و شرکت‌های خارجی روبه‌رو هستیم و کشور را در این حوزه به دست کشورهای خارجی سپردیم.

نائب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه موضوع میزان و نحوه اخذ مالیات در جلسه امروز موردبررسی قرار گرفت، افزود: نمایندگان نیز در این نشست راهکارهایی برای بهبود عملکرد شرکت دخانیات ارائه کردند.

انتهای پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

ارتش جمهوری اسلامی ایران

دخانیات ترکمنستان کمیسیون صنایع این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است
صادرات دخانیات ایران برای نخستین بار به ترکمنستان 2