صادرات فرش ایرانی با خواص آنتیباکتریال به چند قاره
به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه خبری فناوری نانو ایران، شرکت نساجی فرخ سپهر کاشان، عضو گروه فرش فرهی، یکی از بزرگترین واحدهای تولیدکننده نخ پلی استر فیلامنت در صنعت فرش ماشینی کشور، با انجام تحقیقات دانش محور و ارتباط مستمر با مراکز پژوهشی در چند سال گذشته، موفق به تولید انواع نخ پلی استر آنتی باکتریال برای استفاده در صنعت نساجی و تولید فرش های ماشینی آنتی باکتریال با استفاده از فناوری نانو شده است.
فرشهای تولید شده با این نخها از خواص آنتیباکتریال برخوردار بوده و به گفته مدیر بخش بازرگانی و تحقیق و توسعه این شرکت، به دلیل استفاده از نانومواد، رشد باکتری و کپک در این فرشها به شدت کاهش یافته و بسیار سلامت محور هستند. بنابراین برای کودکان و افراد کهنسال که نسبت به آلودگیهای محیطی حساسیت بیشتری دارند مناسباند.
میکروبها، باکتریها و میکروارگانیسمها مانند کورینه باکتریوم گزروزیس، از دلایل اصلی ایجاد بیماریها، عفونتها و ایجاد بوی بد هستند. لذا استفاده از مواد ضدعفونی کننده که منجر به کاهش فعالیت این موجودات می شود، میتواند حائز اهمیت باشد. در این میان فعالیت ضدمیکروبی نقره به اثبات رسیده و در کاربردهای مختلفی مورد استفاده قرار گرفته است. شرکت نساجی فرخ سپهر کاشان با هدف جلوگیری از بوگرفتن فرش در اثر تماس عرق بدن با سطح آن در مراکز پر رفت و آمد مانند مساجد و نواحی مسکونی، اقدام به تولید محصول فرش آنتی باکتریال و عرضه آن به بازارهای داخلی و خارجی کرده است.
در طول سالهای گذشته اتریش، آلمان، چین، عراق، روسیه، انگلیس، امارات، بحرین، عربستان و عمان بخشی از مقاصد صادراتی فرشهای آنتیباکتریال این شرکت بوده است.
فرشهای نانویی شرکت نساجی فرخ سپهر کاشان گواهی نانومقیاس و سیبسبز سلامت را نیز دریافت کرده است. گروه فرش فرهی مشتمل بر 3 واحد تولیدی شرکت نساجی فرخ سپهر کاشان، شرکت فرش سپهر کاشان و شرکت اطلس ریس فعالیت خود را از سال 1369 آغاز کرده است. این گروه به عنوان یکی از تولیدکنندگان نخ 100 درصد پلیاستر فیلامنت فرش ماشینی و یکی از معتبرترین شرکتهای تولیدکننده فرش ماشینی در ایران است. شرکت نساجی فرخ سپهر کاشان از نانوذرات نقره در تولید فرشهای ماشینی ضدمیکروب استفاده میکند.
انتهای پیام /
صادرات باکتری فناوری فرش صادرات باکتری فناوری فرش دانش فرش نانو صادرات پلیاستر باکتری میکروارگانیسم آلمان