یک‌شنبه 5 مرداد 1404

صنایع دستی 22 روستا ثبت ملی شده است

خبرگزاری اکو نیوز مشاهده در مرجع
صنایع دستی 22 روستا ثبت ملی شده است
به گزارش خبرگزاری اقتصادایران، ویدا توحدی مدیرکل دفتر آموزش و ترویج معاونت صنایع دستی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کشور در حاشیه بازدید از روستاهای هدف صنایع دستی کهگیلویه وبویراحمد در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در گچساران اظهار کرد: تنوع برنامه‌های هفته صنایع‌دستی در روستاهای کهگیلویه و بویراحمد شایسته تقدیر است.

وی گفت: تنوع رویدادهای صنایع‌دستی در روستاهای این استان نشانگر وجود ریشه عمیق صنایع دستی در این مناطق است.

مدیرکل دفتر آموزش و ترویج معاونت صنایع دستی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کشور بیان کرد: تمرکز هنرمندان صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمدبه تولید دست‌بافت‌های داری است.

توحدی عنوان کرد: بیش از 90درصد زنان و دختران کهگیلویه و بویراحمد آشنایی کامل با تولیدات صنایع دستی دارد.

وی خاطرنشان کرد: تمام مواد تولید صنایع دستی از گذشته تا کنون به وفور در روستاهای این استان وجود داشته که زمینه‌ساز توسعه صنایع‌دستی است.

مدیرکل دفتر آموزش و ترویج معاونت صنایع دستی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کشور یادآور شد: رونق‌صنایع دستی موجب خود کفایی، تحکیم خانواده‌ها و اشتغالزایی در روستاها می‌شود.

توحدی بیان کرد: هماهنگی و تعامل بین مسؤولان این استان بخصوص شهرستان گچساران و حضور آنها در بین هنرمندان صنایع دستی یک فرصت خوب برای توسعه زیرساخت‌های صنایع دستی در روستاهای این استان است.

وی افزود: تاکنون 22 روستا در سطح کشور در حوزه صنایع دستی ثبت ملی شدند.

مدیرکل دفتر آموزش و ترویج معاونت صنایع دستی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کشور با اشاره به اینکه صنایع دستی 3 روستا در کشور ثبت جهانی شدند، اظهار کرد: این روستاها در استان‌های سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی و گیلان قرار دارند.

توحدی ادامه داد: به مناسبت هفته صنایع دستی از روستاهای مختلف کشور بازدید و هنرهای ثنایی دستی آنها بررسی می‌شود.

وی افزود: بر اساس مصوبه شورای عالی میراث فرهنگی در سال 1396 دستگاه‌های اجرایی مستقر در شهرها و روستا موظف به همکاری با وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در حوزه ایجاد زیرساخت‌های صنایع دستی است.

3 روستا در کشور ثبت جهانی شدند اضافه کرد: یکی از راه‌های مهم توسعه صنایع دستی تولید با کیفیت همراه با بازار فروش است که منجر به توسعه اقتصادی در حوزه می‌شود.