یک‌شنبه 21 بهمن 1403

صنعت خودروسازی

صنعت خودروسازی

خبرگزاری اکو نیوز

خبرگزاری ایرنا

لندن - ایرنا - نخست وزیر انگلیس در آستانه آغاز مذاکرات تجاری پسابرگزیت با آمریکا که منافع آن قرار است خسارت اقتصادی ناشی از برگزیت را جبران کند به طرف آمریکایی هشدار داد؛ ما از بهترین مذاکره‌کنندگان در حوزه کسب و کار برخورداریم و مذاکرات دشواری در راه خواهد بود.

خبرگزاری ایسنا

صنعت خودروسازی ژاپن با شیوع کروناویروس دچار رکود چشم‌گیری شده است.

وب‌گاه الف

رشد 200 درصدی قیمت فولاد در ماه‌های اخیر یکی از عوامل اصلی افزایش نرخ خودرو‌های تولیدی به شمار می‌رود.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

رشد 200 درصدی قیمت فولاد در ماه‌های اخیر یکی از عوامل اصلی افزایش نرخ خودرو‌های تولیدی به شمار می‌رود.

خبرگزاری دانا

سازمان بهداشت جهانی و تقریبا همه دولت‌ها در کشورهای مختلف جهان سطح هشدارها را بابت شیوع ویروس کرونا از کشور چین به سایر نقاط جهان به بالاترین حد ممکن رسانده‌اند.

خبرگزاری دانشجو

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو حسین مدرس خیابانی قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی در برنامه «پایش» شبکه اول صدا وسیما گفت: با ذخایر عظیمی که از کالا‌های اساسی ایجاد کردیم در طول سال منتظر بودیم تا تقاضایی ایجاد شود و این کالا‌ها را روانه بازار کنیم که اکنون این فرصت ایجاد شده است. مدرس خیابانی افزود: برای تامین کالا‌های اساسی، تدارک وسیع در کشور دیده شده و...

وب‌گاه تابناک

براساس داده‌های منتشر شده توسط اتحادیه خودروسازان چین، فروش خودرو در این کشور در ماه ژانویه با ریزش 18.7 درصدی مواجه بوده که در نتیجه آن صنعت این نوزدهمین ماه متوالی کاهش فروش خود را تجربه کرد.

خبرگزاری ایرنا

قم - ایرنا - هدفگذاری صنعت قم بومی سازی محصولات مورد نیاز کشور است و استقرار صنایع پیشرفته و راهبردی دراین استان به همین منظور دنبال می‌شود.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصاد نیوز: عنوان پرفروش‌ترین خودروی دنیا در سال 2019 هنوز هم در اختیار تویوتا کرولا قرار دارد.

خبرگزاری مهر

تعطیلی کارخانه‌ها در شهر ووهان چین، به غول‌های خارجی خودروسازی شامل هوندا، نیسان، جنرال‌موتورز و رنو، روزانه 5.69 میلیون دلار ضرر وارد می‌کند.

خبرگزاری مهر

رضا رضایی کارآفرین برتر کشور در برنامه سلام صبح بخیر گفت: موتور پیشران هر اقتصادی صنعت، قطعه و خودرو است.

وب‌گاه تابناک

وب‌گاه خبر آنلاین

با شیوع ویروس کرونا در موتور اقتصادی یکی از غول های اقتصادی دنیا اقدامات برای مهار این بیماری هزینه های اقتصادی زیادی به بار آورده است و از بسته شدن راه های ارتباطی می توان به عنوان اولین هزینه های ویروس کرونا یاد کرد.