شنبه 3 آذر 1403

صنعت هسته‌ای مصداق دو گزاره «ایمان» و «امید»

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
صنعت هسته‌ای مصداق دو گزاره «ایمان» و «امید»

رئیس رسانه ملی صنعت هسته‌ای را نماد پیشرفت و اقتدار کشور و مصداق دو گزاره «ایمان» و «امید» دانست.

پیمان جبلی در دیدار با رئیس سازمان انرژی اتمی‌با اشاره به برپایی نمایشگاه صنعت هسته‌ای و بازدیدی که از آن داشته، گفت: بسیاری از جنبه‌ها و دستاورد‌های صنعت هسته‌ای در این نمایشگاه ترسیم شده؛ اما در مقایسه با وسعت دستاوردها، این نمایشگاه هم با توجه به ظرفیتش، بخش کوچکی از دستاورد‌ها را به نمایش گذاشته بود.

وی صنعت هسته‌ای کشور را نماد پیشرفت و اقتدار کشور و مصداق دو گزاره ایمان و امید دانست و گفت: «ایمان» دانشمندان و جوانان ما به اینکه می‌توانند و قادر خواهند بود که این کار را انجام دهند و «امید» به قله‌های بسیار بلند صنعت هسته‌ای مصداق روشن ایمان و امید و همچنین مصداق بسیار واضح پیشرفت در حوزه‌های مختلف است. صنعت هسته‌ای نه فقط پیشران صنعت، علم و دانش، بلکه پیشران حوزه سیاسی و امنیتی کشور نیز هست.

جبلی با اشاره به تأثیر صنعت انرژی هسته‌ای در ورزیده شدن جمهوری اسلامی در عرصه بین‌الملل و رویارویی با قدرت‌های دنیا برای گرفتن حق خودش اظهار کرد: ما به عنوان رسانه ملی، خودمان را پیوست رسانه‌ای جمهوری اسلامی و همه دستاورد‌ها و پیشرفت‌هایش می‌دانیم و امیدوارم در دوره جدید از این ظرفیت خوب و بزرگ، استفاده کنیم.

وی در جمع بندی این نشست با اشاره به اثرگذاری برنامه‌های تلویزیونی در فرهنگ‌سازی که می‌تواند در خدمت صنعت پرافتخار هسته‌ای نیز باشد، پیشنهاد کرد دستاورد‌های هسته‌ای در قالب نمایشگاه سیار و به زبان قابل فهم‌تر در تمام دانشگاه‌ها، مدارس و سایر مراکز نمایش داده شود.

مردم باید اثرات فناوری هسته‌ای را در زندگی‌شان لمس کنند

محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی نیز در این نشست حضور رهبر معظم انقلاب در نمایشگاه صنعت هسته‌ای را یک نقطه عطف برای صنعت هسته‌ای و برای کشور در راهبرد اقتدارآفرینی دانست و گفت: ما باید با یک کار منسجم، این نقطه عطف را از یک رویداد به یک جریان پایدار و پابرجا تبدیل کنیم که این نسل و نسل آینده را تحت تأثیر قرار دهد و اثرات ملی و بین‌المللی نیز ایجاد کند.

وی همچنین به نگاه ژرف رهبری به موضوع پیشرفت کشور و تدابیری که طی این سال‌ها در موضوعات گوناگون داشته‌اند اشاره و عنوان کرد: تأثیر تدابیر ایشان در عملکرد و رویدادها، امروز در صنعت هسته‌ای جلوه‌گر شده است؛ صنعت هسته‌ای که فراوان و به صورت مؤثر در تحریم بوده، تحریم‌هایی که کارساز هم بودند.

رئیس سازمان انرژی اتمی‌با بیان اینکه قصد داریم رویداد نمایشگاه صنعت هسته‌ای را در قالب یک روند تعاملی با رسانه ملی به یک جریان تبدیل کنیم گفت: ایستادگی، پابرجاماندن بر اهداف و تعریف ساز و کار درست انجام کار، که جلوه آن خودباوری است از ثمرات این جریان است که بر اساس توان داخلی انجام شده و درواقع توانسته خودباوری را با نیروی انسانی جوان به ثمر برساند. اکثر دستاورد‌هایی که در نمایشگاه ارائه کردیم حاصل تلاش جوانانی با معدل سنی 30 تا 35 سال بود. ما آخرین دستاورد‌ها را هم ارائه دادیم و خشنودیم که مورد رضایت رهبری هم قرار گرفت.

وی در خاتمه پیشنهاد کرد که یک کارگروه مشترک برای پیشبرد اهداف پیش رو تشکیل شود. تمام سعی ما این بوده است که منفعل نباشیم و با برنامه‌های مؤثر با بمباران تبلیغاتی و عملیات روانی غربی‌ها مقابله کنیم.

اسلامی تاکید کرد: بایستی تولید محتوای ما متأثر از یک واقعیت قابل ارائه باشد. مثلاً رادیو دارو قبلاً هم تولید می‌شد، گفتیم این روند باید به سمت افزایش دقت در بخش تشخیصی و افزایش تأثیر در بخش درمان حرکت کند. به موازات این رویکرد زیرساخت‌ها را در دست گسترش داریم تا به قطب تولیدکننده رادیو دارو تبدیل شویم که یک گام بلند است.

معاون رئیس جمهور در خاتمه تاکید کرد که فناوری هسته‌ای باید از مسیر‌هایی به زندگی مردم بیاید و مردم به شکل ملموسی آن را حس کنند که اکنون اقداماتی را در این زمینه و در مواردی، چون پرتودهی انجام می‌دهیم. مؤسسات فعال سیاسی، رسانه‌ای، امنیتی زیادی هر روز علیه کشور تولید محتوا می‌کنند. در همین راستا اندیشکده‌ای بین‌المللی را در این حوزه در تابستان جاری راه اندازی خواهیم کرد تا این عملیات روانی رسانه‌ای و سیاسی را خنثی کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون