صنعت و تجارت
صنعت و تجارت
در دنیای امروز، امنیت و پایداری زیرساختهای حیاتی چون شبکه برق از اهمیت ویژهای برخوردارند. حملات نظامی و جنگی میتوانند آثار مخرب شدیدی بر این زیرساختها داشته باشند و خاموشیهای گستردهای را به دنبال داشته باشند.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت: ضروری است به تعاونیها اعتقاد داشت و آن را از منظر انسان نه تراکم سرمایه پیش برد.
وزیر ارتباطات در پاسخ به سوالی درباره علت کندی این روزهای اینترنت در کشور، بیان داشت: شرایط موجود این روزها باعث افزایش حجم محتواهای تولیدی شده که منجر به بروز اختلالات شبکه اینترنت در سراسر دنیا شده است.
سخنگوی کمیسیون عمران مجلس گفت: پیرو تخلف صورت گرفته در وزارت راه و شهرسازی در خصوصی تمدید ثبت نام و تمدید احکام هییت مدیره که مغایرماده 10 قانون نظام مهندسی ساختمان است، مقرر شد گزارش تخلف وزیر راه به قوه قضائیه ارسال شود.
وزیر نیرو گفت: وزارت نیرو اصلاً به دنبال کاهش مصرف برق مشترکان خانگی نیست، بلکه آنچه ما به دنبال آن هستیم ترویج روش ها و زمانهای مناسب مصرف برق است که علاوه بر افزایش درآمد صنعت برق به ایجاد تعادل در بازههای زمانی مختلف تولید و مصرف برق کمک میکند.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از وزارت نیرو، همایون حائری معاون وزیر نیرو در جلسه امور برق و انرژی که با حضور وزیر نیرو و مدیران ارشد صنعت برق کشور برگزار شد، گفت: وزارت نیرو با هدف کاهش ناترازی برق در اوج بار سال آینده 14 مگاپروژه را برنامهریزی کرده است که 6 مورد آن به تولید و توسعه ظرفیت نیروگاهی، 2 پروژه به توسعه شبکه برق، 2 پروژه به تأمین مالی، 3 پروژه به مدیریت...
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو (پاون)، "عباس علی آبادی" طی حکمی ابوالفضل عسگری را به عنوان مدیرعامل شرکت مادر تخصصی برق حرارتی منصوب کرد. در متن این حکم آمده است: جناب آقای ابوالفضل عسگری با عنایت به مراتب تعهد، شایستگی و سوابق ارزشمند جنابعالی و با استناد به مفاد مواد (15) و (23) اساسنامه شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی و صورتجلسه...
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سید محمد اتابک وزیر صنعت، معدن و تجارت در حکمی وجیهالله جعفری را به عنوان معاونت معادن و فرآوری مواد این وزارتخانه منصوب کرد. تا پیش از این معاونت این حوزه بر عهده رضا محتشمیپور بوده که به حکم وزیر صمت دولت سیزدهم در آبان ماه سال 1400، به این سمت منصوب شده بود. امروز با حکم وزیر صمت، وجیهالله جعفری که رئیس هیات عاملی سازمان توسعه و نوسازی...
معاون برق و انرژی وزیر نیرو با اشاره به برنامهریزی صورت گرفته برای اجرای 14 مگاپروژه صنعت برق با هدف کاهش ناترازی در اوج بار سال 1404، افزود: در قالب این برنامه 3 هزار و 629 مگاوات نیروگاههای توسعهای جدید احداث خواهد شد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، در حکم «سید ستار هاشمی» خطاب به سالاریه آمده است: نظر به مراتب شایستگی، تعهد، تجربه و توانمندی جنابعالی، به موجب این حکم به سمت معاون وزیر و رئیس سازمان فضایی ایران منصوب میشوید. وزیر ارتباطات در این حکم انتصاب آورده است: امید است با اتکال به خداوند متعال، رعایت اخلاق و تقوای الهی و در چارچوب قوانین و مقررات،...
محسن باقری، عضو کارگری شورای عالی کار، آینده کارگران در شورای عالی کار تأکید کرد که یکی از مهمترین خواستههای کارگران، ترمیم دستمزدی است که بدون امضای نمایندگان کارگری به تصویب رسیده است. در شرایط کنونی، حداقل دستمزد حتی نیمی از هزینههای زندگی را نیز تأمین نمیکند و به شدت ناکافی است. این سؤال مطرح میشود که چرا نشستها برگزار نمیشود؟
راهکارهای ناکارا برای جبران ناترازی بنزین ادامه دارد. شرکت ملی پخش و پالایش فرآورده های نفتی ایران اقدام به تشدید محدودیت سوخت گیری به سقف 50 لیتر در هر بار سوختگیری کرده است. اقدامی که به نظر میرسد چندان راهگشا نباشد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، فیروز قاسمزاده سخنگوی صنعت آب کشور در نشست خبری با اصحاب رسانه و نماینده مطبوعات با تشریح برنامههای وزارت نیرو در اجرای طرح مدیریت توامان آب و برق و تحویل حجمی آب، اظهار داشت: در شرایطی که متوسط سرانه مصرف آب شرب دنیا 150 لیتر در روز باشد، سرانه شرب و بهداشت در ایران معادل 240 تا 250 لیتر در روز است. در بخش کشاورزی نیز شاخص بهرهوری در دنیا معادل...
وزیر نیرو با بیان اینکه تامین برق پایدار اوج بار سال آینده به تعمیرات نیروگاهی به موقع در فصل سرد سال وابسته است، افزود: لازم است با هدف آگاهی بخشی و افزایش مشارکت مردم در برنامههای مدیریت مصرف ساز و کارهای جدیدی برای گفتگو با مردم ترسیم شود.
در چندسال اخیر بحث تولید خودروهای برقی یکی دیگر از چالش هایی است که صنعت خودرو با آن درگیر بود. از آنجا که تکنولوژی خودروهای برقی مانند خودروهای بنزینی نیست و پیچیدگی های خاص خود را دارا هستند شرایط و زیر ساخت های آن فراهم شوند. ولی در حال حاضر عمده خودروهای برقی موجود در کشو به صورت وارداتی هستند و عملا تولید و پیشرفت خاصی در این زمینه انجام نشده است. اما لازمه رسیدن به این هدف و تولیدات...
شرکت دانش بنیان فناوران دارویی باراد فارمد با تمرکز بر بومیسازی فناوری و تولید داروهای نوین، در حال تولید نوعی "قرصهای لیوفیلیزه" با استفاده از پلتفرمی منحصر به فرد است که تا پیش از این تنها در چند کشور خاص تولید میشد.