ضرورت آموزش نیروی انسانی در شرکت های خودروساز
عضو اتاق بازرگانی ایران گفت: برای آنکه شرکت های خودروسازی کشور بتوانند به مرحله خودکفایی در تولیدات خود برسند توصیه می کنم به سمت الگوبرداری و استفاده از تجربیات خودروسازان جهانی حرکت کنند.
عضو اتاق بازرگانی ایران گفت: برای آنکه شرکت های خودروسازی کشور بتوانند به مرحله خودکفایی در تولیدات خود برسند توصیه می کنم به سمت الگوبرداری و استفاده از تجربیات خودروسازان جهانی حرکت کنند.
به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر به نقل از سایپا، سید جمشید جمشیدی مفرد، درباره اینکه چگونه میتوان میزان داخلی سازی خودروهای داخلی را افزایش داد، تصریح کرد: راههای مختلفی برای افزایش داخلی سازی خودرو در کشور وجود دارد که به نظر من بهترین آن الگو برداری از شرکتهای خودروسازی است که موفق عمل کردند؛ اگر به صورت ریشهای چرایی موفقیت شرکتهای خودروسازی جهانی استخراج شود ما هم میتوانیم با استفاده از تجربیات آنها کار کنیم.
وی افزود: درست است که صنعت خودروی ایران تحریم است و مشکلات زیادی در این حوزه وجود دارد اما باید قبول کرد که در برخی از مواقع در راستای داخلی سازی گام برداشته نشده است، لذا برای جبران عقب ماندگیهای تاریخی که در صنعت خودرو وجود دارد بایستی مطالعات دقیق و پیوستهای از شرکتهای موفق خودروساز جهانی انجام دهیم که قطعا در این زمینه به دستاوردهای خوبی دست پیدا میکنیم.
جمشیدی مفرد ادامه داد: استفاده از تجربیات و الگوبرداری صحیح از کشورهای موفق در تولید خودرو و قطعه کمک میکند که ایران با سرعت بیشتری در مرحله خودکفایی قرار گیرد.
عضو اتاق بازرگانی ایران افزود: موضوع دیگری که شرکتهای خودروسازی میتوانند دنبال کنند، آموزش نیروی انسانی در شرکتهای خودروساز و قطعه سازان خارجی است؛ مهندسان ایرانی باید از نزدیک فضای تولید و داخلی سازی را ببینند تا بتوانند آن را در کشور پیاده سازی کنند. تحریم نباید جلوی فعالیتهای خودروسازان را بگیرد و لذا ضرورت دارد که شرکتهای خودروساز و قطعه ساز به سمت علم و تکنولوژی روز بروند تا بتوان به سمت داخلی سازی با روشهای نوین رفت.
جمشیدی مفرد گفت: ما از مربی فوتبالیست خارجی استفاده میکنیم و هیچ مشکلی هم وجود ندارد، به طور قطع میتوان در صنعت خودرو از چنین پتانسیلی استفاده کرد تا این صنعت رشد کند.