یک‌شنبه 15 مهر 1403

ضعف تولیدمحتوا، انیمیشن و بازی در کشور تاسف‌بار است / فرار بازی‌سازان از دست مسئولین!

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
ضعف تولیدمحتوا، انیمیشن و بازی در کشور تاسف‌بار است / فرار بازی‌سازان از دست مسئولین!

فاطمه فاطمی گفت: در بین کشورهایی که تولید محتوا می‌کنند و بازی می‌سازند، رتبه تولید محتوا، انیمیشن و بازی ایران تقریبا در بدترین شرایط ممکن قرار دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فاطمه فاطمی کارشناس رسانه در گفت‌وگو با خبرنگار "تیتریک" گفت: رتبه تولید محتوا، انیمیشن و بازی ایران تقریبا در بدترین شرایط ممکن قرار دارد.

وی ادامه داد: در بین کشورهایی که تولید محتوا می‌کنند و بازی می‌سازند، رتبه ایران در فرهنگ بزرگ ایرانی و اسلامی، بسیار پایین و تقریباً از آخر، اول هستیم. فاطمی افزود: اگر ذهن مخاطب نوجوان و جوان امروزی را از بازی، موسیقی، محتوا و کتاب پر کنند، به دلیل ضعیف بودن در این موضوعات، کم کم در رتبه‌های نظامی و نانو هم به پایین نزول می‌کنیم. این کارشناس تصریح کرد: ژاپن و کره با ساخت بازی و انیمیشن و تولید محتوا آرام آرام اعتماد به نفس را در مردم خود افزایش دادند و فرهنگ شرقیِ غرب زده خود را منتشر کردند و پس از چند سال تولیدمحتوا و سرمایه‌گذاری شرکت‌های خصوصی کره، چین و ژاپن در علوم مختلف، این کشورها در زمینه ورزشی، نظامی و اقتصادی پیشرفت چشمگیری داشتند. وی گفت: در سال‌های اخیر، بسیاری از نویسندگان رمان نوجوان و مجله‌های کارتونی، از ایران به کانادا، چین و ژاپن مهاجرت کردند، کشورهایی که تا 20 سال پیش نمی‌دانستند نویسندگی و تولیدمحتوا چیست. فاطمی ادامه داد: این اتفاق تأسف‌آور هم به جهت کم توجهی مسئولین و عدم اقبال مردم به تهیه محصولات داخلی در این صنعت فرهنگی و بی‌نظیر رخ داده است. این کارشناس تصریح کرد: اگر پای درد دل نویسندگان استانی و کشوری بنشینیم، متوجه می شویم که چقدر از بی مهری ها رنجیده اند و فقط علاقه و پشتکار آنها را سرپا نگه داشته است و سازندگان بازی های رایانه ای نیز در سایه بی توجهی ها در فکر مهاجرت هستند. وی افزود: دشمن از ضعف تولیدمحتوای ما در رسانه سوء استفاده کرده و سبک زندگی غربی به صورت آرام و هوشمندانه در حال پیاده سازی در کشور است. فاطمی گفت: جشن طلاق، نگهداری حیوانات خانگی به جای فرزند، تجمل گرایی، تجرد، افزایش سن ازدواج، بی حیایی از جمله دستاوردهای دشمن برای پیاده سازی سبک زندگی غربی در کشور است. این کارشناس با بیان اینکه باید از پتانسیل نویسندگان و فیلمسازان بومی استفاده کرد، ادامه داد: اگر بتوانیم از ظرفیت نیروهای بومی برای ساخت تولیدمحتوای غنی و متناسب با فرهنگ و سبک زندگی ایرانی - اسلامی بهره بگیریم، شاهد اتفاقات خوبی در کشور خواهیم بود. وی در خاتمه خاطرنشان کرد: هرچند که برای تولیدمحتوای غنی از استانداردها بسیار فاصله داریم اما هر زمانی جلوی ضرر را بگیریم، منفعت است، بنابراین امروز برای تولیدمحتوای بومی با کیفیت تلاش کنیم تا در آینده برای جلوگیری از ترویج سبک زندگی غربی هزینه نکنیم زیرا هزینه پیشگیری بسیار کمتر از درمان است. انتهای پیام /