طارمی: شماره باقری را نداشتم وگرنه تماسش را پاسخ میدادم / بعد از بازیهای تیم ملی صحبت میکنم
ستاره تیم ملی فوتبال کشورمان گفت: بعد از دو بازی آتی تیم ملی مقابل تیمهای ملی فوتبال سوریه و لبنان، درباره این مسئله صحبت خواهم کرد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی طارمی، مهاجم تیم فوتبال پورتو و ستاره تیم ملی فوتبال کشورمان که این روزها به واسطه اختلاف با دراگان اسکوچیچ؛ سرمربی تیم ملی ایران بسیار در معرض توجه قرار گرفته، طی گفتوگوی کوتاهی درباره این که به تماس کریم باقری برای حلوفصل ماجرا با سرمربی تیم ملی پاسخ نداده، اظهار داشت: شماره آقا کریم را نداشتم و اگر میدانستم او پشت خط است، حتما جواب میدادم.
طارمی همچنین گفت: بعد از دو بازی آتی تیم ملی مقابل تیمهای ملی فوتبال سوریه و لبنان و طی هفته آتی، درباره این مسئله صحبت خواهم کرد.
گفته شده که طارمی 3 بار تماسهای اسکوچیچ را بیجواب گذاشت تا سرانجام کریم باقری با وی ارتباط بگیرد، اما مهدی تماسهای مربی تیم ملی را نیز بدون پاسخ گذاشت تا عملا موضوع وارد فاز جدیدی شود و به نوعی در آستانه بازی با لبنان یک حاشیه جدی گریبانگیر اردوی یوزها شود.
انتهای پیام /