طب سنتی
طب سنتی
مدیر کل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به تاکید اسناد بالادستی کشور، توسعه منطقی و روشمند و استفاده تلفیقی از ظرفیتهای طب ایرانی در نظام سلامت را دغدغه این وزارتخانه دانست.
متخصص طب سنتی گفت: افراد برای جلوگیری از ابتلا به کرونا و همچنین درمان مبتلایان به کرونا مواد غذایی همچون سوپ سبزیجات، میوههای شیرین مثل به، سیب و مرکبات شیرین و رب انار شیرین مصرف کنند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، «نفیسه حسینی یکتا»، مدیر کل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت در برنامه زنده «روی خط خبر» امروز در خصوص برنامههای وزارت بهداشت در دولت سیزدهم برای توسعه طب سنتی، گفت: توسعه منطقی و روشمند و استفاده تلفیقی از ظرفیتهای این حوزه در نظام سلامت، در دستور کار قرار دارد که این امر هم مطابق سیاستها و راهبردهای سازمان بهداشت جهانی است که اعضای خود...
پس آنچه به نام طب سنتی وجود دارد، از دو حال خارج نیست، یا درمانکننده است که در این صورت براساس روش علمی باید ثابت شود که درمان میکند یا بیاثر است. اگر بیاثر است که امری بیهوده است و باید حذف شود. ولی اگر درمان میکند، پزشکی نوین نیز دستور تجویز آن را میدهد.
مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت با اشاره به اینکه بدون شک طب سنتی ایرانی می تواند به ارتقای سطح سلامت مردم کمک کند، گفت: وزارت بهداشت در دولت سیزدهم سیاستهای خود را در خصوص توسعه منطقی طب سنتی ایرانی برنامه ریزی خواهد کرد.
احکام ویژه برای استانداران، آموزش دانشجویان پس از واکسیناسیون، خانه اولیها برای مسکن نامنویسی کنند، فراخوان اعتصاب در سرزمینهای اشغالی، الکاظمی از تهران چه میخواهد؟ پیش به سوی روزی 2 میلیون تزریق، هشدار انجمنهای علمی پزشکی هجوم شبه علم، طرح عجیب برای پرداخت وام مسکن، تجمع زنان هوادار طالبان در حمایت از حجاب و نه به تاسیس سازمان طب سنتی، از مواردی است که موضوع گزارشهای خبری و تحلیلی...
دبیر کمیته علمی کشوری کووید 19 با اشاره به بررسی طرحهای تحقیقاتی داخلی و جهانی در بهرهگیری تلفیقی از ظرفیتهای طب سنتی در کنار طب رایج برای مقابله با کرونا و تدوین دستورالعمل طب ایرانی در این کمیته، از ارسال آن بهزودی برای دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور خبر داد.
دبیر کمیته علمی کشور کرونا با اشاره به لزوم بهکارگیری طب سنتی در امر درمان بیماران کرونایی، گفت: استفاده از درمانهای طب سنتی میتواند علائم بیماری را بهبود بخشد یا حتی طول مدت بستری را کاهش دهد.
برای مبارزه با التهاب حاصل از ویروس کرونا بجای مبارزه با عامل اصلی التهاب و عفونت ریه، یعنی نان (آرد سفید) و لبنیات و پروتئین حیوانی، از کوروتون استفاده میشود. شاید بسیاری این حرف را قبول نداشته باشند که نان و لبنیات موجب التهاب بدن میشوند، اما در بسیاری از کتابهای علمی موجود، این مساله مورد تاکید قرار گرفته است.
دبیر کمیته علمی کشور کرونا با اشاره به لزوم بهکارگیری طب سنتی در امر درمان بیماران کرونایی، گفت: استفاده از درمانهای طب سنتی میتواند علائم بیماری را بهبود بخشد یا حتی طول مدت بستری را کاهش دهد.
با توجه به تغییرات کمیته علمی کشوری کرونا، کمیته طب ایرانی از اردیبهشت ماه با کمک همکاران در دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت تشکیل شد تا طب ایرانی به عنوان طب کمکی در پیشگیری و درمان کرونا استفاده شود.
شرکت در این مسابقه برای تمامی علاقه مندان آزاد است و آثار ارسالی می توانند با دوربین عکاسی یا موبایل تهیه شوند و همراه با دلنوشته یا بدون دل نوشته باشند.
هیچکسی از بروز تبخال روی صورت یا نقاط دیگر بدن استقبال نمیکند، زیرا علاوه بر آنکه دردناک بوده و توام با خارش است، میتواند زیبایی فرد را هم تحتتاثیر قرار دهد.
اقتصادنیوز: دبیرکمیته علمی کشوری کرونا گفت: انتظار نداریم درمان طب ایرانی بتواند معالجه کامل انجام دهد ولی میتواند علائم یا حتی طول مدت بستری را کاهش دهد.
دکتر حسین روازاده، در پیامی نسبت به فراخوان تجمع برای اعتراض به واکسیناسیون واکنش نشادن داد و آن را تکذیل کرد.