طرح نوآورانه محققان دانشگاهی برای کمک به خودکفایی در تولید مواد اولیه دارویی
طرح نوآورانه محققان دانشگاه امیرکبیر برای کمک به خودکفایی در تولید مواد اولیه دارویی به عنوان طرح برگزیده جشنواره ملی پژوهشهای مسئله محور و کاربردی انتخاب و تقدیر شد.
به گزارش ایسنا، طرح دکتر غلامرضا پازوکی دانشیار دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر و مهتاب مرادی دانشجوی دکتری دانشکده مهندسی شیمی این دانشگاه با عنوان «مطالعه تجربی و مدلسازی ترمودینامیکی جداسازی ترکیبات کایرال با استفاده از سامانههای دو فازی - آبی بر پایه حلال سبز» در زمره طرحهای پژوهشی برگزیده اولین جشنواره ملی پژوهش های مسئله محور و کاربردی قرار گرفت."
این طرح پژوهشی توانست از بین 80 طرح کاندیدا شده در کارگروه تخصصی نفت و مهندسی شیمی عنوان طرح پژوهشی برگزیده در این جشنواره را کسب کند. به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، این طرح، یک طرح نوآورانه در زمینه جداسازی انانتیومرهای داروهای کایرال با استفاده از یک سیستم ارزان، مقیاس پذیر و زیست سازگار است که جداسازی انانتیومرهای مطلوب این داروها و استفاده از فرم تک انانتیومر آنها به جای فرم راسمیک، علاوه بر فراهم کردن یک کنترل درمانی مناسب، کاهش عارضههای جانبی دارو و بهبود اثرگذاری، کمک شایان توجهی به صنعت داروسازی و خودکفایی کشور در زمینه تهیه و تولید مواد اولیه دارویی خواهد کرد. جشنواره حمایت از پژوهشهای کاربردی و مسئله محور پارک فناوری پردیس امسال در راستای نیل به هدف ارتباط دهی چالشها و مسئلههای زیست بوم نوآوری کشور و تحقیقات دانشگاهها و مؤسسات پژوهشی و به منظور بهره گیری از توان و ظرفیت بالقوه دانشگاهها و تشویق متقاضیان به انجام تحقیقات و پروژههای کاربردی مورد نیاز شرکت های دانش بنیان، خلاق و واحدهای فناور برگزار شد. این جشنواره با محوریت پارک پردیس تهران و حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی، معاونت علمی ریاست جمهوری و پژوهشگاه نیرو برگزار شد. در این جشنواره، طرح های پژوهشی و تجاری سازی شده از دانشگاههای سراسر کشور به رقابت پرداختند. انتهای پیام