شنبه 22 شهریور 1404

طرح پویش لبخند رضایت ویژه دانش‌آموزان نیازمند گناوه اجرا شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
طرح پویش لبخند رضایت ویژه دانش‌آموزان نیازمند گناوه اجرا شد

گناوه - ایرنا - در تداوم اجرای رزمایش کمک‌های مومنانه، طرح سراسری " پویش لبخندرضایت " ویژه دانش‌آموزان بی‌بضاعت و نیازمند در گناوه به همت آموزش و پرورش و سپاه این شهرستان اجرا شد.

مدیر آموزش و پرورش گناوه گفت: طرح سراسری پویش لبخند رضایت باتوجه به شرایط سخت ناشی از بیماری کرونا باهدف کمک به دانش‌آموزان نیازمند در این شهرستان اجرا شده‌است.

اسکندر احمدی افزود: باتوجه به تاکیدهای رهبر معظم انقلاب در زمینه کمک‌های مومنانه، 550 دانش آموز نیازمند در قالب این طرح شناسایی و تحت پوشش قرار گرفته‌اند. وی اظهارداشت: برای این تعداد دانش‌آموز اهدای نوشت افزار به همت این مجموعه، بسیج دانش‌آموزی، کانون بسیج فرهنگیان سپاه انصار الحسین (ع) و خیران شهرستان درنظر گرفته شده‌است.

وی گفت: در مرحله اول این طرح 750 دانش‌آموز شناسایی شدند و برای آنان کتاب درسی خریداری شد و در مرحله دوم 850 دانش‌آموز از کمک‌های مومنانه بهره‌مند شدند. مدیر آموزش و پرورش گناوه افزود: کمک‌های درنظر گرفته شده شامل کیف، مداد، دفتر و خودکار است که در مدارس توزیع و در اختیار دانش‌آموزان قرار می‌گیرد.

شهرستان گناوه در شمال استان بوشهر با جمعیت 105 هزارنفر دارای 20 هزار دانش آموز است.

*س_برچسب‌ها_س* *س_پرونده خبری_س*