طلاق پدیده شومی که گوی سبقت را از ازدواج ربوده است / طلاق در کردستان از ازدواج پیشی گرفت
طلاق پدیده شومی که زندگی جوانان امروزی را نشانه گرفته و این روزها به یک معضل مهم اجتماعی تبدیل شده که روز به روز در حال افزایش است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کردتودی، خانواده همواره به عنوان نهادی مقدس و تاثیرگذار از مهمترین پایه ها و اساس جوامع، حفظ و بقاء و دوام آنها می باشد و به عنوان تاثیر گذارترین نهاد اجتماعی همواره مورد تاکید پیامبران الهی و ائمه معصومین بوده است و در نظام مقدس جمهوری اسلامی که پایه و اساس آن بر دین مبین اسلام است بسیار مورد توجه است.
به گفته روانشناسان ازدواج یکی از مراحل سیر طبیعی رشد در انسان است که این امر تکلیف هایی برای زوجین به وجود می آورد. اما متاسفانه در زندگی ماشینی امروز ازدواج ها آنچنان دوامی ندارند و روز به روز بر افزایش آمار طلاق افزوده می شود.
طلاق که از آن بعنوان مکروه ترین حلال خدا نام برده می شود امروزه بسیاری برای آن جشن گرفته و با دعوت دوستان به جشن و پایکوبی می پردازند.
در گذشته بعلت شرایط موجود خانواده ها خیلی راحت تر با مشکلات زندگی کنار می آمدند و همیشه در تلاش و تکاپو بودند، اما امروزه بعلت وجود مشکلات معیشتی اکثر جوانان راضی نیستند خودشان را به زحمت بیندازند و کار کردن را فقط پشت میزنشینی می دانند که به گفته کارشناسان تاثیر زیادی در افزایش طلاق در جامعه دارد.
طلاق عاطفی تهدید اصلی تضعیف خانواده ها
با توجه به تهاجمات فرهنگی دشمن که در حال حاضر خانواده را به عنوان یک اصل نشانه گرفته، مصون ماندن آن موجب سلامت جامعه می گردد.
آنچه که نمایان است با دیجیتالی و ماشینی شدن زندگی های امروزی، دیگر روح محبت و صفا و صمیمیت از خانواده ها رخت بربسته است و امروز روابط مطلوبی در بین اعضای خانواده ها وجود ندارد.
یکی از عواملی که موجب فاصله بین اعضای خانواده ها در حال حاضر شده است، آشنا نبودن آنها به وظایف ذاتی خود است.
کم شدن آستانه تحمل افراد و رسوخ برنامه های مبتذل فرهنگی که از برنامه های دشمنان برای تضعیف خانواده ایرانی است، از عوامل دیگر ایجاد فاصله بین اعضای خانواده می باشد.
طلاق در کردستان گوی سبقت را از ازدواج ربوده است
گلاویژ فتاحی معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان کردستان گفت: درصد رشد آمار طلاق در کردستان بیشتر از ازدواج بوده است که مناسب این استان فرهنگی نیست.
وی افزود: مقایسه تغییرات کمیت ازدواج سال 1399 نسبت به سال قبل از آن 1.33 درصد افزایش را نشان میدهد و این در حالی است که طلاق در این مدت 8.78 درصد افزایش پیدا کرده که نگران کننده است.
معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان کردستان با تاکید بر برای طلاق فقط یک عامل نمی تئواند دخالت داشته باشد، گفت: مشکلات معیشتی، اخلاقی، اجتماعی نقش مهمی در جدا شدن دو زوج دارد که نیازمند توجه بیشتر مسوولان ذی ربط است.
فتاحی عنوان کرد: تاکید ما بر امور فرهنگی و ضرورت کار فرهنگی است چون با توجه به فرهنگی بودن استان کردستان پسندیده نیست که آمار ازدواج ما پایین و آمار طلاق ما بالا باشد.
کاهش 40 درصدی میزان ازدواج در کشور
مدیرکل سلامت، جمعیت خانواده و مدارس وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: میزان ازدواج در کشور از سال 89 تاکنون 40 درصد کم شده و این زنگ خطری است که آینده کشور را در همه ابعاد اقتصادی، اجتماعی و حتی امنیتی به مخاطره میاندازد. سیدحامد برکاتی روز چهارشنبه در نشست خبری که بهصورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، درباره کاهش ازدواج در کشور افزود: میزان ازدواجها در سال 89، حدود 890 هزار بود که در سال 1398 کمتر از 550 هزار مورد شد و 40 درصد کاهش یافت.
و اما....
در شرایط کنونی آموزش های قبل از ازدواج را می توان بهترین راه پیشگیری از طلاق دانست.
انتهای پیام /