دوشنبه 5 آذر 1403

طهماسبی: جدایی کشتی گلستان از مازندران به ضرر ما تمام شد / مسئولان اینجا دغدغه کشتی ندارند

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
طهماسبی: جدایی کشتی گلستان از مازندران به ضرر ما تمام شد / مسئولان اینجا دغدغه کشتی ندارند

عضو کادر فنی تیم ملی کشتی آزاد در المپیک 2020 توکیو با انتقاد از مسئولان کشتی گلستان تاکید کرد که در تمام دوران کشتی‌اش و همچنین مربیگری‌اش در تیم‌های ملی حمایتی ندیده است.

- اخبار ورزشی -

حسن طهماسبی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، با انتقاد از عدم توجه مسئولان کشتی استان گلستان به وضعیت کشتی این منطقه اظهار داشت: مسئولان ما زیاد به فکر ورزش نیستند. مدیران کشتی ما اینقدر ضعیف هستند که اصلا نمی‌شود بحثی کرد. رزومه کشتی استان ما در این چند سال معلوم است، استان ما را استان بیست و هفتم و هشتم ایران کردند.

وی در مورد اینکه قبل و بعد از المپیک توکیو، آیا از او به عنوان تنها عضو استان گلستان در تیم ملی کشتی حمایتی شد؟ عنوان کرد: استقبال که نیامدند. کرونا بهانه بود، دوستان دنبال چیزهای دیگری هستند. آن زمان هم که مسئولان استان‌ها در اردوی تیم ملی حاضر می‌شدند، مدیرکل آمد و از او تشکر می‌کنم. مسئله اصلی کسانی هستند که مسئولیت کشتی استان را برعهده دارند. یک زمانی خودم کشتی می‌گرفتم، بعد هم از سال 2015 از رده‌های پایه تا بزرگسالان عضو کادرفنی تیم ملی بوده‌ام. کشتی استان ما متاسفانه دست عده‌ای است که هرگز دغدغه‌شان کشتی نیست.

قهرمان سابق کشتی آزاد با تاکید بر اینکه در هیچ مقطعی از حمایت مدیران استان برخوردار نبوده، خاطرنشان کرد: یکی از خصوصیات اخلاقی‌ام این است که دنبال حاشیه نیستم، چه آن زمان که کشتی می‌گرفتم و چه در دوره مربیگری‌ام. در تمام این دوران هم هیچ حمایتی از مدیران استانم ندیدم. زمانی که مربی شدم، گویا دوستان ناراحت بودند که مربی تیم ملی هستم. آنها می‌گفتند از روی ارتباطات به کادرفنی تیم ملی رسیده‌ام، درحالیکه با ارتباطات می‌شود چند ماه، یک سال و یا نهایتا دو سال مربی تیم ملی بود، نه 6-7 سال. در تمام این سال‌ها هم فقط دنبال کارم بوده‌ام.

طهماسبی با اشاره به قهرمانان بزرگ کشتی استان گلستان، تاکید کرد که در این سال‌ها این استان هیچ قهرمانی در سطح تیم ملی نداشته است: استان گلستان سابقه خوبی در کشتی داشته است. بزرگانی همچون رمضان خدر، اویس ملاح، علی اصغر اسلامی، عیسی مومنی، داود قنبری و... اینها کشتی‌گیران خوبی بودند. ما در کشتی حرف برای گفتن داشتیم، اما مدیریت ضعیف در کشتی استان باعث شد که سیستان و بلوچستان هم از ما در رنکینگ استانی جلو بزند. هر موقع در محفلی از من در مورد جایگاه کشتی گلستان پرسیده می‌شود، خجالت می‌کشم که بگویم ما در این سال‌ها در هیچ یک از رده‌های سنی کشتی‌گیر ملی نداشته‌ایم.

عضو تیم ملی کشتی آزاد در جهانی 2007 گفت: مدیرکل ورزش استان گلستان تازه چند ماه است که این مسئولیت را برعهده گرفته، چند باری با من تماس داشته و قبل از المپیک هم به اردو آمد. چیزی که من از او خواستم، این بود که یک سالن کشتی در اختیارم قرار داده شود. در حال حاضر تنها یک سانس تمرینی دارم که در آن هیچ کار مفیدی نمی‌شود برای کشتی انجام داد. باید یک سالن تمام وقت به من بدهند که بتوانیم بار دیگر برای بهبود جایگاه کشتی گلستان تلاش کنیم. متاسفانه تا امروز هزار بهانه آورده‌اند. من در استان تنها هستم. در تمام این سال‌ها هم در کشتی گلستان تنها بوده‌ام، درحالیکه بهبود این وضعیت نیاز به برنامه‌ریزی و حمایت دارد. هرچه به دوستان می‌گویم کمک کنند اما آنها دنبال کشتی نیستند. ظاهرا درآمدهایی دارند که دودستی آنها را چسبیده‌اند.

طهماسبی در پاسخ به این سوال که آیا این وضعیت را با رئیس فدراسیون کشتی در میان گذاشته است؟ تصریح کرد: با علی آقا (دبیر) از گذشته به من لطف داشته، صحبت کردم. حقیقت این است که مشکل ما باید از داخل استان حل شود و اینجا حرکت‌هایی شکل بگیرد. علیرضا دبیر به عنوان رئیس فدراسیون کشتی دغدغه یک استان را نمی‌تواند داشته باشد و فکر او مربوط به کشتی کل ایران است. استان گلستان یک زمانی منطقه‌ای کشتی خیز بود. یک زمانی برخی فکر می‌کردند از مازندران جدا شدیم سود کردیم، در حالیکه در کشتی ضرر کردیم. زمانی که با مازندران بودیم، جلوتر بودیم. وقتی از مازندران جدا شدیم، یک‌سری مدیر ضعیف آمدند. همه باید دست به دست هم بدهیم. من به تنهایی زورم نمی‌رسد که این وضعیت را تغییر بدهم.

کدام ایرانی‌ها مقابل شاخیف و اودیکادزه کشتی می‌گیرند؟/ بازگشت قهرمان جهان به وزن حسن یزدانی در لیگ