ظرفیت مناسب پارک های علم و فناوری برای اشتغال دانش آموختگان
معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: پارکهای علم و فناوری ظرفیت مناسبی برای اشتغال دانشآموختگان دانشگاهی است.
معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: پارکهای علم و فناوری ظرفیت مناسبی برای اشتغال دانشآموختگان دانشگاهی است.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، دکتر علی خیرالدین در حاشیه مراسم افتتاح و رونمایی از استقلال پارک علم و فناوری دانشگاه کاشان در جمع خبرنگاران به اجرای طرح دستیار فناوری اشاره کرد و گفت: در طرح دستیار فناوری دانشجویان همزمان با تحصیل، به مدت 6 ماه وارد هستههای فناوری و پارکهای علم و فناوری میشوند و به دانشجویان مقطع کارشناسی یک میلیون، کارشناسی ارشد 2 میلیون تومان و در مقطع دکتری سه میلیون تومان دستمزد پرداخت میشود.
وی همچنین به اجرای طرح ترویج کارآفرینی اشاره کرد و افزود: طرح ترویج کارآفرینی در مرحله اول 30 هزار دانشجو تحت پوشش قرار میگیرد و دانشجویانی که در دوره های کارفرینی ثبت نام می کنند هر دانشجو یک میلیون حقوق دریافت میکنند.
خیرالدین با اشاره به پتانسیلهای منطقه کاشان در زمینههای اسانس، گلاب و فرش گفت: طرح ترویج کارآفرینی فرصت مناسبی را برای تبدیل ایده به محصول و تبدیل دانش به رفاه اجتماعی فراهم میکند.
معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، به 54 پارک علم و فناوری در کشور اشاره کرد و افزود: این پارکها زمینه ایجاد یکصد و 11 هزار شغل در حوزه دانش بنیان را فراهم کرده است.
وی با بیان اینکه طی سال گذشته 41 هزار شغل در پارکها ایجاد شده است تاکید کرد: چنانچه به پارکها اعتماد شود و آنها را مورد حمایت قرار دهیم، بستر خوبی برای اشتغال دانش آموختگان دانشگاهی میتوانند باشند.
گفتنی است؛ پارک علم و فناوری دانشگاه کاشان، از سال 1397به عنوان پارک علم و فناوری غیاثالدین جمشید کاشانی زیرنظر شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان فعالیت میکرد که با مجوز اخیر شورای گسترش و برنامهریزی آموزش عالی بهصورت مستقل فعالیت خواهد کرد.