ظرفیتهای پذیرش پرستار در دانشکده پیراپزشکی کرمانشاه 2برابر شد / تلاش برای راه اندازی 3 رشته جدید
حیدریان گفت: در سال تحصیلی جدید ظرفیت پذیرش دانشجو در رشته پرستاری دو برابر شد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حیدریان در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز اظهار داشت: در دانشکده پیراپزشکی دانشگاه آزاد کرمانشاه یک هزار و 500 دانشجو در پنج مقطع و رشته کارشناسی پرستاری، بهداشت عمومی و علوم آزمایشگاهی، کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی و دامپزشکی در سه گرایش کاردانی دامپزشکی، کارشناسی ناپیوسته علوم آزمایشگاهی دامپزشکی و کارشناسی ارشد دام و طیور تحصیل می کنند.
وی افزود: درصدد هستیم در دانشکده پیراپزشکی دانشگاه آزاد کرمانشاه رشته های اتاق عمل، روانشناسی بالینی تحت نظارت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و مقطع کارشناسی ارشد رشته پرستاری را راه اندازی کنیم که تا حدودی مجوزهای مربوطه اخذ شده و اکنون در حال فراهم سازی شرایط هستیم همچنین راه اندازی سایر رشته ها به نیاز استان، برآورد امکانات و استقبال دانشجویان بستگی دارد.
حیدریان خاطرنشان کرد: همه بیمارستان ها به دانش آموختگان رشته های پرستاری نیاز دارد و بازار کار این رشته خوب است تا جایی که پرستار بیکار نداریم همچنین رشته بهداشت عمومی هم به دنبال شیوع کرونا و نقش پایگاه های بهداشتی در کنترل این بیماری مورد اقبال دانشجویان است.
وی افزود: فعالیت در رشته علوم آزمایشگاهی هم در بیمارستانها و هم در بخش خصوصی امکان پذیر است همچنین در رشته دامپزشکی در حوزه واکسیناسیون دام و طیور، ارائه خدمات مربوطه به حوزه سازمان دامپزشکی، فعالیت در داروخانه های دامپزشکی و کلینیک های مراقبت از حیوانات خانگی و مراکز دامپزشکی کوچیک فعال انجام می شود.
رئیس دانشکده پیراپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه گفت: در رشته روانشناسی بالینی دانش آموختگان پس از اینکه سازمان نظام روانشناسی توانست مجوز پروانه کسب را دریافت کند در کلینیک یا دفتر مشاوره خدمات رسانی می کنند.
30 درصد دانشجویان روانشناسی بالینی در کرمانشاه پرستار هستند
حیدریان تصریح کرد: حدود20 تا 30 درصد دانشجویان رشته روانشناسی بالینی در این دانشکده معلم یا شاغل هستند از سوی دیگر از دو سال پیش معلمان برای تدریس در پایه های اول، دوم و سوم ابتدایی از طریق برگزاری آزمون از میان دانش آموختگان رشته روانشناسی بالینی انتخاب می شوند.
وی درباره چالش های موجود، عنوان کرد: با مشکل کمبود بیمارستان برای ارائه آموزش به دانشجویان دانشکده پیراپزشکی مواجه هستیم هرچند که قبلا بیمارستان داشتیم که تا حدودی هزینه های آن پرداخت شده اما هنوز نتوانسته ایم از آن استفاده کنیم همچنین برای آموزش دانشجویان در بخش بالینی اگرچه دانشگاه علوم پزشکی همکاری های خوبی داشته اما می طلبد که این همکاری را افزایش دهد.
رییس دانشکده پیراپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه با بیان اینکه ظرفیت های استان کرمانشاه در رشته های پرستاری، علوم آزمایشگاهی و روانشناسی بالینی را پوشش می دهیم، گفت: این دانشکده کمکی به دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه است که در قالب آن افرادی تعلیم ببینند و برای ارائه خدمت وارد سیستم بهداشت و درمان شوند.
حیدریان تصریح کرد: امسال با توجه به امکانات خوب دانشکده پیراپزشکی در رشته پرستاری مجوز پذیرش دانشجویان در نیمسال اول و دوم را کسب کردیم و ظرفیت های پذیرش دو برابر شد.
ضرورت انجام تبادل استاد با دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه
وی افزود: اگرچه اساتید بسیار مجربی داریم اما به منظور استفاده از ظرفیت های اساتید دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برای تدریس دانشجویان دانشکده پیراپزشکی دانشگاه آزاد کرمانشاه می طلبد که دانشگاه علوم پزشکی در این رابطه تفاهم نامه ای برای تبادل اساتید منعقد کند تا کیفیت آموزش در این دانشکده افزایش یابد.
انتهای پیام /