عایقهای سیلیکونی برق فشار قوی بومیسازی شد
متخصصان یک شرکت دانشبنیان عایقهای سیلیکونی خطوط انتقال برق فشار قوی را طراحی و تولید کردند که این محصول میتواند تا 80 درصد از قطعیهای ناخواسته در خطوط انتقال برق جلوگیری کند.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، قطعی گسترده برق، حادثهای است که ممکن است یک عامل ساده همچون عامل آن باشد. آمارها نشان میدهد 80 درصد قطعیهای ناخواسته، ناشی از تداخل طبیعت با شبکه برق کشور است که از جمله آنها ریزگردها، طوفانهای شدید، برق و یخبندان و پرندهزدگی و جانورزدگی در خطوط هوایی و پُستهای زمینی است.
متخصصان یک شرکت دانشبنیان برای حل این مشکل، عایقهای مخصوص برای خطوط انتقال برق فشار قوی طراحی و تولید کردند.
از جمله محصولات این شرکت دانشبنیان، کاورهای سیم است که طراحی و فرمولاسیون آنها بهگونهای است که در شبکه فشار متوسط و فشار قوی استفاده میشود.
دیگر محصول دانشبنیان این شرکت دانشبنیان "چترکافزای سیلیکونی" است که در بشقاب مقرههای سرامیکی نصب میشوند. واردات نمونههای اروپایی این محصول دانشبنیان به دلیل تحریم با مشکل مواجه بوده و نمونههای غیراروپایی و چینی نیز کیفیت لازم را نداشتند.
علت عدم تمایل شرکتهای "مقرهساز" ایرانی به فناوری نانو چیست؟این محصول از کشورهای آلمان، هند و چین وارد میشد اما ما توانستیم با 3 سال تحقیق و توسعه این محصول را بومیسازی کنیم و سالیانه نیز 1 میلیون دلار صرفهجویی ارزی داشته باشد.
طول عمر بیش از 10 سال، نیاز نداشتن به شستشو و مقاومت در مقابل انواع آلودگیهای خورنده و غیرخورنده و ریزگردها، بخشی از ویژگیهای این محصول است. طراحی این محصول دانشبنیان به گونهای است که شرایط نصب راحتی را در شبکه داشته و بهرهبردار درهنگام نصب با مشکلاتی مواجه نشود.
از طرفی خواص عایقی و خواص الکتریکالی را به ما بدهد. این محصولات بسته به نوع کاربردشان و شرایط آب و هوایی شبکه تا 80 درصد از خطاهای ناخواسته شبکه را کاهش میدهند و تابآوری شبکه را 40 تا 60 درصد بهبود ببخشند.
این محصول دانشبنیان با کیفیت مشابه نمونه اروپایی قیمتی ارزانتر دارد. هزینه تمامشده این محصولات دانشبنیان نصف قیمت نمونههای خارجی است و محصولات خود را از نظر کیفی در آزمایشگاه فشار قوی مطابق استانداردهای لازم تست کردیم و نتایج بدست آمده بسیار نزدیک به نمونههای خارجی بوده است.
عایقهای سیلیکونی ایرانساخت ضمن تأمین نیاز داخلی مشتریانی از کشورهای عراق، عمان و افغانستان دارد.