عدم اخذ هرگونه ورودی از مردم و مسافران برای ورود به سواحل گیلان
مصطفی پور، معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استانداری گیلان با اشاره به پیگیریها و رایزنی استاندار با وزارت کشور برای پرداخت حق و حقوق معوقه ناجیان غریق، ضمن رد اخذ هرگونه ورودی از مردم و مسافران برای ورود به سواحل استان، گفت: در خارج از طرحهای سالمسازی ناجیان غریق حضور ندارند اما به تمام دهیاریها و بخشداریها تاکید شده و موظفند تابلوهای هشداردهنده را در نقاط خطرآفرین سواحل نصب کنند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از 8دی،حسین مصطفی پور در گفتگو با خبرنگاران، اظهار کرد: امسال در موضوع مدیریت سواحل با دو پدیده مواجهیم که آزادسازی سواحل یکی از آنها به شمار میرود.
معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار گیلان کرونا و حضور گسترده مسافران را پدیده دومی که در بحث سواحل اثرگذار بوده است خواند و تصریح کرد: همزمان با شروع فصل تعطیلات اجرای برنامههای فرهنگی، جلوگیری از غرقشدگی مسافران و ساماندهی ناجیان غریق از جمله اقداماتی بود که در دستور کار قرار گرفت. مصطفی پور با تاکید بر اینکه قسمتی از مطالبات معوقه ناجیان غریق سال گذشته پرداخت شده است اذعان کرد: امسال هم پیگیری و تاکید استاندار گیلان در رایزنی با وزارت کشور و معاون اجتماعی وزیر این بود که حق و حقوق ناجیان غریق به موقع پرداخت شود. وی ابراز داشت: از مجموع 284 کیلومتر ساحلی که در استان گیلان وجود دارد پس از اجرای طرح آزادسازی حدود 30 کیلومتر به سواحلی که مردم بتوانند به راحتی به آن سفر کنند اضافه شد. معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار گیلان با بیان اینکه در 30 کیلومتر اشاره شده نقاط خطرآفرین زیادی وجود دارد گفت: در حال حاضر در سواحل استان گیلان با یک افزایش 70 درصدی پس از آزادسازی سواحل بیش از 500 نقطه خطرآفرین وجود دارد و باید برای آن تدبیری اتخاذ شود. مصطفی پور ضمن رد اخذ هرگونه ورودی از مردم و مسافران برای ورود به سواحل استان گیلان خاطرنشان کرد: در خارج از طرحهای سالمسازی ناجیان غریق حضور ندارند اما به تمام دهیاریها و بخشداریها تاکید شده و موظفند تابلوهای هشداردهنده را در نقاط خطرآفرین سواحل نصب نمایند. انتهای پیام /