شنبه 24 آبان 1404

اقتصادی وب‌گاه عصر ایران

اقتصادی وب‌گاه عصر ایران

در آبان ماه سال‌جاری در پی وقوع تیراندازی در یکی از مناطق مسکونی شهرستان سراوان دختربچه‌ای به نام مونا نقیبی مورد اصابت گلوله قرار می‌گیرد و جان خود را از دست می‌دهد.

معاون هماهنگ کننده سپاه: قانون اساسی، رئیس جمهور، دولت، شورای شهر و رهبری با رای مردم انتخاب می‌شوند و انتخابات در کشور ما یک ساعت زودتر یا دیرتر از موعد برگزار نشده است. در حالی که در رژیم سابق جباری به حکومت رسید و بعد فرزندش جانشین او می‌شد و رای مردم تاثیری نداشت.

یک لیگ فوتبال جدید برنامه‌ریزی شده در توکیو راه افتاده است که اعضای تیم‌های آن بالای 80 سال سن دارند و با هم به رقابت می‌پردازند.

به آمار بیمارستان‌ها مراجعه کنید که چه تعداد از مردم به دلیل تنفس این هوای آلوده بستری شدند. چه کسی پاسخگوی این وضعیت است؟

با بررسی نقشه‌های هواشناسی، وضعیت هوای استان تهران تا پایان هفته آسمان نیمه ابری تا ابری، در بیشتر نواحی در بعضی ساعات بارش پراکنده باران گاهی توام با برف و همراه با وزش باد به‌ویژه در ارتفاعات گاهی کولاک برف و پدیده مه پیش‌بینی می‌شود.

وزارت دفاع روسیه امروز یکشنبه اعلام کرد که نیروهای روس در پاسخ به حمله‌ای که یک هفته پیش یک نقطه استقرار موقت در ماکیفکا را هدف قرار داد، یک حمله تلافی جویانه انجام دادند و بیش از 600 سرباز اوکراینی کشته شدند.

«جو بایدن»، رئیس‌جمهوری آمریکا شخصا مسئله گسترش یهودستیزی در کشورش را پذیرفته و خواهان اتخاذ تدابیر لازم برای رفع این مسأله و بررسی علل آن شده است.

قیمت مصوب پیاز در میدان مرکزی میوه و تره بار تهران و به صورت عمده اعلام شد. بر این اساس قیمت پیاز زرد و سفید 10 تا 16 هزار تومان پیاز قرمز 15 تا 20هزار تومان اعلام شد؛ بر این اساس هر کیلوگرم از این محصول در خرده فروشی حداکثر با 35 درصد امکان فروش دارد.

وزیر آموزش و پرورش گفت: هر مدرسه ای باید سند خود را داشته باشد و برنامه‌ریزی سالانه انجام دهد و ارسال بخشنامه از ستاد هم ممنوع شود. این برنامه سالانه باید پایش شود و نیروی انسانی متخصص جذب شود.

طبق آیین‌نامه اجرایی بند «ک» تبصره 15 بودجه 1401 درباره افزایش تعرفه گازبها، تعرفه مشترکان با مصرف متعارف که در سه پله نخست قرار دارند، نسبت به پارسال افزایشی نداشته و صورتحساب آنها مشابه سال‌های گذشته است.

برد کشف سامانه «باور 373» به 450 کیلومتر، برد رهگیری آن از 260 کیلومتر به 400 کیلومتر و برد درگیری و انهدام آن از 200 کیلومتر به 300 کیلومتر ارتقا یافته است.

وزیر ورزش و جوانان با محکوم کردن تحریف نام خلیج فارس در مسابقات کشورهای عربی به میزبانی عراق، دفتر امور بین‌الملل وزارت ورزش و جوانان را مأمور ویژه رسیدگی و پیگیری این موضوع با محوریت فدراسیون فوتبال کرد.

تاکنون 16 نفر از این افراد که ساکن داخل و خارج از کشور بوده و از مدت‌ها قبل با اقدامات پیچیده اطلاعاتی شناسایی شده بودند، دستگیر شدند.

زمان حل معما را در قسمت نظرات برایمان بنویسید...