یک‌شنبه 21 بهمن 1403

اقتصادی وب‌گاه عصر ایران

اقتصادی وب‌گاه عصر ایران

بر اساس مشاهدات میدانی از مغازه های سطح شهر تهران قیمت هر شانه تخم مرغ 30 عددی به وزن حدود دوکیلوگرم 50 تا 56 هزار تومان است. این یعنی هر عدد تخم مرغ برای مصرف کنندگان حدود 1600 تا 1800تومان قیمت دارد.

طبق برنامه های صورت گرفته قرار است اولین مرحله فروش و تحویل امپاور در اسفند سال 1400 صورت پذیرد که تا پایان سال آینده حداقل 1000دستگاه از این کامیون عرضه خواهد شد.

ر صورت تسویه تسهیلات به صورت یک جا و یا به روز رسانی اقساط غیرجاری، وجه التزام محاسبه شده 6 درصد (و وجه التزام پلکانی در صورت تعلق) بخشیده می شود.

شرکت کارخانجات لوازم خانگی پارس از شرکت‌های تابعه شستا موفق شد با رشد 66.6 درصدی در میزان تولید به رکورد بی سابقه تولید روزانه هزار دستگاه محصول دست یابد.

در سال 1401 مقرر شد مربیان قرآنی تبدیل وضعیت شده که منابع این کار از سر جمع بودجه عمومی تامین می شود.

با این حال بررسی‌ها نشان می‌دهد که دولت همچنان برای بازپرداخت این بدهی خود به صندوق توسعه ملی نیز اقدام قابل توجهی نکرده است.

تا اواخر آذرماه امسال معادل 1000 نفر از سوداگران ارزی شناسایی شدند که برخی از این افراد 1000 تا 2000 میلیارد و یکی از آن‌ها 9000 میلیارد تومان خرید و فروش ارزی داشته است و 600 نفر از این افراد اصلا پرونده مالیاتی نداشتند.

این ماه بیستمین قسط از اقساط تسهیلات قرض‌الحسنه یک میلیون تومانی از یارانه سرپرستان خانواری که تسهیلات را دریافت کرده‌اند، کسر خواهد شد.

اکنون هر کیلوگرم برنج تایلندی با قیمت 12 هزار و 500 تومان، برنج هندی تنظیم بازاری با قیمت 18 هزار و 500 تومان، برنج پاکستانی با قیمت 20 هزار و 500 تومان و برنج شیرودی با قیمت 42 هزار تومان در سامانه‌های هوشمند عرضه می‌شود.

در مجموع تاکنون بیش از سه‌میلیون و 179 هزار نفر متقاضی در سامانه ثمن برای طرح نهضت ملی مسکن ثبت‌نام کرده‌اند که بیشترین مشارکت مربوط به استان تهران است.

شهروندان می‌توانند فردا (پنج‌شنبه 21 بهمن) از ساعت 8 صبح تا 13 و از ساعت 14 و 30 دقیقه تا 19، ارزاق و مایحتاج مورد نیاز خود را از میادین و بازارهای میوه و تره بار تهیه کنند.

هم اکنون 10 درصد بیشتر از تعداد خانواده‌های ایرانی در کشور مسکن داریم؛ اما حدود 7 میلیون خانواده مستأجر در کشور وجود دارند و این به معنای آن است که سیستم توزیع ما در زمینه مسکن مشکل داشته است.

در ایران معمولا هزینه هر کاری بیشتر از نرمال‌های جهانی است و در خیلی از موارد اصطلاح «به صرفه نیست» را می‌شنویم اما آیا این ماجرا در زمینه چاپ و تعویض و امحای اسکناس‌ها و البته سکه‌ها هم وجود دارد؟

گزارش شده صاحبان مشاغل کوچک و مغازه‌داران قبض‌های برق را به شیشه‌ها چسبانده‌اند تا به مشتریان نشان بدهند که هزینه‌های آنها افزایش یافته است.