پنج‌شنبه 27 آذر 1404

سیاسی وب‌گاه عصر ایران

سیاسی وب‌گاه عصر ایران

آیت الله نوری همدانی اضافه کرد: امروز اینکه مردم از ما بیان معارف دین را به طور صحیح و مستند توقع دارند و باید برای این کار زحمت کشید، فکر کنیم فقط عبا به سر بکشیم فوقش یک نماز جماعت بخوانیم و یک منبر برویم و کاری به مردم نداشته باشیم نیست. مردم امروز می‌خواهند ما زبان و مدافع حقوق آن‌ها باشیم لذا باید یک معمم نیاز جامعه را درک کند.

رسانه های وابسته به دولت یمن شمالی هم اعلام کردند حملات زنجیره ای اسرائیل تاسیسات بندری الحدیده را مورد هدف قرار دادند.

کف و سوت ما به اصابت‌ها بود زمانی که بی اطلاع از آتش و خون پرتاب‌ها بودیم

اتحادیه اروپا ادعا کرد این موسسات مالی شامل «بانک بازرگانی روستایی هیهه» و «بانک بازرگانی روستایی هیلونگ‌جیانگ سویفنهه» به خاطر ارائه خدمات رمز ارز که اثر تحریم‌های ضد روسیه را از بین برده‌اند هدف تحریم قرار گرفته‌اند.

پزشکیان با تأکید بر «اهمیت تعامل، هم‌فکری و همدلی میان دولت و دستگاه‌های اجرایی» گفت: «با همین روحیه همیاری و اتحاد، نیازهای انرژی کشور را با قاطعیت تأمین خواهیم کرد تا تولیدکنندگان بدون دغدغه به فعالیت خود ادامه دهند.»

علی لاریجانی به عنوان فرستاده ویژه رئیس‌جمهور، حامل پیام و دیدگاه کلان جمهوری اسلامی ایران راجع به تحولات منطقه تحولات بین‌المللی و همینطور روابط دوجانبه بودند.

اکنون در آستانه مذاکرات ایران با تروئیکای اروپایی که در سطح معاونان وزرای خارجه برگزار می‌شود و در شرایطی که اروپایی‌ها سخن از احتمال فعال‌سازی مکانیسم ماشه می‌گویند، علی لاریجانی به مسکو سفر کرده تا به صورت ویژه درباره پرونده هسته‌ای ایران با رئیس جمهور روسیه گفت‌وگو کند.

رئیس‌جمهور آمریکا در واکنش به اقدام مقامات اماراتی در اخراج 32 مرد، زن و کودک افغان که به این کشور پناه آورده بودند، نوشت: «من سعی خواهم کرد آن‌ها را نجات دهم، از هم اکنون شروع می‌کنم.»

محسنی اژه‌ای با اشاره به تاکیدات و مطالبات رهبر معظم انقلاب درخصوص مبارزه با فساد و نقش قوه قضاییه در این عرصه، اظهار کرد: طی سال‌های اخیر اقدامات مجدانه و بعضاً سنگینی در راستای مبارزه با فسادِ درون قوه‌ای و مقابله با فساد در خارج از قوه قضاییه صورت گرفته است.

اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت خارجه اظهار داشت: جامعه جهانی از آزمون دفاع از حق مظلوم در غزه سربلند بیرون نیامد.

به نظر مردم، بزرگترین تهدید برای کشورشان چه کسی یا چیست؟/ (مطالعه پژوهشی Pew در سال 2025)

دادستان خراسان شمالی: در جریان جنگ 12 روزه در مجموع تعداد 15 نفر به اتهام نشر اکاذیب منجر به تشویش اذهان عمومی و تبلیغ علیه نظام شناسایی و در این خصوص پرونده قضایی تشکیل شد

چند درصد از ما، قبل از نقدکردن یک موضوع، برای تکمیل‌کردن اطلاعات و مطلع شدن کارهای انجام‌گرفته و یا نگرفته درباره آن موضوع، اهل تحقیق هستیم؟ آیا بسیاری از ما با اولین مشاهدات چشمی و اطلاعات محدود خوانده شده و یا شنیده شده، نقد نمی‌کنیم؟!

ایران در فضای جنگ و پس از جنگ به دیپلماسی و کار سیاسی نیاز دارد و از این‌رو مساعی وزارت امور خارجه و به‌خصوص تلاش‌های شخص دکتر سیدعباس عراقچی در حین جنگ، شایسته قدردانی است.

تقی آزاد ارمکی کاری که سیاست‌گذاران باید بکنند، این است که تغییر را ببینند یا به رسمیت بشناسند.

«به باور من، اسرائیل دست به تجاوز مجدد علیه ایران نخواهد زد چون من تصور می‌کنم هر دو طرف، یعنی ایران و اسرائیل، تمایلی به ازسرگیری این نزاع ندارند. به هر حال، اسرائیل هم در آن 12 روز به لحاظ لجستیکی و جنگ‌افزاری متحمل هزینه‌های بسیار هنگفتی شد و اینها علاوه بر حملات موشکی ایران بود که خسارات مالی و همچنین ناامنی را برای اسرائیل ایجاد کرد.»