عضو کارگروه مصادیق مجرمانه: اینستاگرام و واتساپ باید خسارت دهند / زمان پایان محدودیت های دسترسی به اینترنت
اداره کنندگان اینستاگرام و واتساپ قصدشان این بود که در کشور اغتشاش شود و ناامنی و نا آرامی و کشت و کشتار راه بیفتد؛ ما با این موضوع مخالفیم، اگرنه که چنانچه از واتساپ و اینستاگرام به درستی استفاده میشد و آنها قصد ناامن کردن کشور را نداشتند، ما با استفاده از آنها مشکل نداشتیم.
اداره کنندگان اینستاگرام و واتساپ قصدشان این بود که در کشور اغتشاش شود و ناامنی و نا آرامی و کشت و کشتار راه بیفتد؛ ما با این موضوع مخالفیم، اگرنه که چنانچه از واتساپ و اینستاگرام به درستی استفاده میشد و آنها قصد ناامن کردن کشور را نداشتند، ما با استفاده از آنها مشکل نداشتیم.
مهدی باقری، درباره زمان پایان محدودیت های دسترسی به اینترنت با تاکید بر اینکه محدودیت دسترسی به برخی نرم افزارها، هر چه بوده ادامه خواهد یافت مگر اینکه اتفاق جدیدی بیفتد، گفت: مردم محدودیتی برای استفاده از اینترنت ندارند اما محدودیتهایی که برای نرم افزارهای اینستاگرام و واتساپ که متعلق به آمریکا هستند، اعمال شده که طبیعی هم است.
وی ادامه داد: دو بستر اینستاگرام و واتساپ که نگاهشان نیز براندازانه بود، به عمد فراهم شد تا در کشور اغتشاش باشد و از مردم شهید بدهیم؛ در این زمینه تشویق کردند و علائم آن نیز مشهود است و نیاز به سند ندارد؛ در این شرایط کدام عاقلی در کدام حکومتی میپذیرد که فضا را به دو نرم افزار که برنامهشان براندازی و کشتار است، بدهد؟
این عضو کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه رایانهای اظهار کرد: ما با استفاده از نرم افزار به عنوان نرم افزار مشکلی نداریم بلکه درباره قصد اداره کنندگان آن حرف داریم؛ آنها قصدشان این بود که در کشور اغتشاش شود و ناامنی و نا آرامی و کشت و کشتار راه بیفتد؛ ما با این موضوع مخالفیم، اگرنه که چنانچه از واتساپ و اینستاگرام به درستی استفاده میشد و آنها قصد ناامن کردن کشور را نداشتند، ما با استفاده از آنها مشکل نداشتیم؛ من خودم از واتساپ و اینستاگرام استفاده میکردم اما طبیعی است وقتی که میبینیم در حال به آشوب کشاندن کشورمان هستند، باید با محدودیتهایی مواجه شوند.
باقری با بیان اینکه «نمیتوانیم اجازه دهیم مجموعهای با برنامه ریزی هدفمند در کشور ما کشت و کشتار راه بیندازد» تاکید کرد: اداره کنندگان این دو نرم افزار [به دلیل عملکردشان در ایران] نه تنها به هیچ عنوان پشیمان نیستند و هیچ گاه ابراز ندامت و پشیمانی نکردند بلکه به کارشان افتخار نیز میکنند.
وی گفت: به نظر من به عنوان یک شهروند ایرانی اگر این دو نرم افزار متنبه شده باشند و بخواهند به کشور بیایند و بصورت قانونی در کشور ما فعالیت کنند، ابتدا باید تمام خسارات را پرداخت کنند؛ چراکه آنها در اتفاقات اخیر هم مشارکت و هم معاونت داشتند و باید طبق قوانین بینالمللی خسارت بدهند؛ موضوعی که خیلیها به آن توجه ندارند، اتفاقات اقتصادی و گردش مالی بسیار هنگفتی است که واتساپ و اینستاگرام دارند؛ آنها از فضای ایران کلی درآمد کسب کرده اند. بنابراین نشانه اینکه آنها میخواهند در کشور ما درست کار کنند این است که خسارت بدهند.
منبع: ایسنا هم اکنون دیگران می خوانند-
3 دلیل کیهان برای اثبات حکم محاربه و اعدام محسن شکاری
-
شهاب حسینی راهی زندان اوین شد + عکس
-
ماجرای سه مرگ خبرساز سیاسی | آیدا رستمی، دنیا فرهادی و یلدا آقافضلی
-
ماجرای جنجالی قاچاق مواد مخدر در مکزیک توسط هادی ساعی چیست؟
-
چطور یک پسر را دیوانهوار عاشق خود کنیم؟
-
این 4 دختر زیبا جام جهانی قطر را بههم ریختند! | یک ایرانی بین دختران جنجالی + عکس
-
جزئیات تازه از حادثه دردناک برای محیطبان آستارایی | چرا اسماعیل ضرابی خودکشی کرد؟