علمی کاربردی
علمی کاربردی
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در پی اعلام شعار سال 1401 توسط مقام معظم رهبری به عنوان سال تولید، دانشبنیان و اشتغالآفرین، باتوجه به ماهیت و نوع فعالیت دانشگاه جامع علمیکاربردی؛ حسین بلندی سرپرست این دانشگاه برنامههای دانشگاه جامع علمی کاربردی در جهت تحقق شعار سال را اعلام کرد. وی درباره اینکه در تحقق شعار امسال؛ دانشگاهها به ویژه دانشگاه جامع علمیکاربردی چه نقشی ایفا...
سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی برنامه های این دانشگاه در جهت تحقق شعار سال را اعلام کرد.
تهران - ایرنا - معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری درباره اقدامات این معاونت در تحقق شعار سال و توسعه هدفمند نوآوری گفت: ملزومات این مهم رویکرد واحدهای فناور برای تلاش جهت تبدیل ایده به ثروت و همچنین داشتن تولیدات دانشبنیان بر اساس نیاز کشور است.
تهران - ایرنا - سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی برنامه های امسال این دانشگاه را در جهت تحقق شعار سال تولید؛ دانش بنیان، اشتغال آفرین اعلام کرد و گفت: این دانشگاه پیشتازی در تحقق دانشگاههای نسل سوم و آموزش کارآفرینانه را برخورد تکلیف کرده است.
مهمترین کار برای خروج از وضعیت وخیم اشتغال در کشورمان، تبدیل دانشگاه صرفاً آموزشی به دانشگاه حل مسئله و "دانشگاه نسل سوم" است که در این دانشگاه نسل سوم، اتفاقاً هستههای فناور و بعد از آن نقش شرکتهای دانشبنیان بسیار پررنگ میشود.
نتایج فراخوان جذب مدرس حقالتدریس سال 1400 دانشگاه جامع علمی کاربردی اعلام شد.
تهران - ایرنا - نتایج فراخوان جذب مدرس حقالتدریس سال 1400 دانشگاه جامع علمی کاربردی اعلام شد و حدود 2 هزار و 200 نفر واجد شرایط شناخته شدند.
معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی اعلام کرد: این دانشگاه با مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی در تدوین برنامه توسعه هفتم همکاری میکند.
در دومین همایش روز ملی منابع انسانی در جهاددانشگاهی تاکید شد: بحث توجه به منابع انسانی برای یک روز و یک برهه نیست؛ موضوعی است که باید مورد توجه تمام آحاد یک سازمان قرار بگیرد. اگر مدیر یک سازمان قصد دست یافتن به اهدافش را دارد قاعدتاً باید منابع انسانی را به دید سرمایه انسانی نگاه کند.
تهران - ایرنا - قائم مقام رییس و معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی با اشاره به تاکید ویژه وزیر علوم بر جذب دانشجویان خارجی گفت: در حال حاضر آمار جذب دانشجوی خارجی این دانشگاه سه رقمی و در حال افزایش است.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، غلامحسین کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم شامگاه سه شنبه در نشست خبری سی و ششمین جشنواره ملی قرآن و عترت در جمع خبرنگاران در دانشگاه قم اظهار داشت: اصلیترین خاستگاه اجتماعی در کشور ما قرآن و عترت است، هر اقدام فرهنگی که بخواهد در کشور صورت بگیرد نمیتواند دو عنصر قرآن و عترت را نادیده بگیرد. وی با تأکید بر اینکه در دانشگاهها نیز باید...
معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم گفت: قرآن و عترت باید به عنوان محور اصلی برنامههای فرهنگی دانشگاهها، جایگاه ویژهای داشته و در متن اصلی برنامهها باشد.
دبیر سی ششمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور با اشاره به شرکت دویست هزار دانشجو در جشنواره گفت: از این تعداد 1312 اثر و نفر به ملی ملی راه یافتند