علمالهدی: مبادا ایستگاههای صلواتی از جمعیت موج بزند، اما کسی پای منبرها نباشد
ایسنا نوشت: خطیب نماز جمعه مشهد با بیان اینکه اجتماع مردم در ایستگاههای صلواتی باید با حضور پرشور پای منبرها ختم به بصیرت افزایی شود، گفت: امت هوشیار باشد که مبادا ایستگاههای صلواتی ما از جمعیت موج بزند، اما پای منبرها کسی نباشد.
سیداحمد علمالهدی امام جمعه مشهد در خطبه سیاسی نماز جمعه این هفته که با حضور پرشور زائران و مجاوران، عزاداران سیاهپوش حسینی در رواق امام خمینی (ره) حرم مطهر رضوی برگزار شد، بیان کرد: خطاب به همه شما میگویم «آجَرَکُمُ الله» و این روز مصیبت را تسلیت عرض میکنم. روح همه پدران و مادرانی که ما را عاشوراشناس کردند، مأجور باشد. خدا همه آنها را بیامرزد که ما را با عشق حسینابنعلی (ع) پیوند زدند تا به جایی که دشمن این مکتب هرچه امروز تلاش میکند ما را از دین جدا کند، بازهم در برآورده کردن هدف خود ناتوان است.
وی افزود: امروز دشمن درصدد آن است که میان شما با پیامبر (ص)، امیرالمؤمنین (ع) و فاطمه زهرا (س) جدایی بیندازد. در سرتاسر ممالک اسلامی هم این راهبر در دستورکار بوده و در بسیاری از موقعیتها، حتی اگر نتوانسته ملتها را دشمن دین کند، اما سرانجام موفق شده تا آنها را در یک موضع بیتفاوتی نسبت به دین قرار دهد. با این حال، این سیاست در کشور علی ابن موسیالرضا (ع) نافرجام بوده و هنوز هم این ملت نهفقط دینمدار است بلکه همچنان در حال جنگیدن است، دست از دین نکشیده و کاری کرده که دشمن امروزه ذلیلتر از قبل باشد.
بیداری جامعه، برکت قیام حسینی است
وی خاطرنشان کرد: اینها همه به برکت آقا سیدالشهدا (ع) است. یک اندیشمند نظریهپرداز کاخ سفید - فوکویاما - حرفی دارد که من هم مکرراً عرض کردهام. میگوید شیعه پرندهای است که یک بال سرخ و یک بال سبز دارد و با این بالها طوری پرواز میکند که تیر هیچ تیراندازی به او نمیرسد. بال سرخ او عاشوراست و بال سبزش انتظار فرج است و اگر این دو بال را از او بگیرید، سقوط خواهد کرد. بر همین اساس، دشمن نیز امروزه درصدد است تا ما را به یک جامعه بیتفاوت نسبت به دین تبدیل کند تا فجایع، مفاسد، ناهنجاریها و بیبندوباریها قبحش در چشم ما بریزد، جوانان ما گناه کنند و عظمت پیامبر (ص) و اهلبیت (ع) به چشم ما نیاید.
آقای علم الهدی با اشاره به اقدام اخیر دولت سوئد در جسارت به ساحت قدسی قرآن کریم ادامه داد: آتش زدن قرآن براساس همین مدار است؛ یعنی همان کاری که یزیدیان در روز عاشورا خواستند انجام بدهند و علاوه بر اینکه حسینابنعلی (ع) را بکشند، بدن پارهپاره او را هم زیر سم اسب بگیرند، بچههایش را هم بر پیکر مطهرش کتک بزنند، زن و فرزندش را بر شتر بدون زین سوار کنند و پاهایشان را با آهن ببندند.
نباید امام حسین (ع) به یک مراسم مذهبی محدود شود
آقای علم الهدی تصریح کرد: عزیزان من، عناد و نفرت معاندان قدرتمند است. آنها میخواهند ریشه اسلام را بزنند، اما تا زمانی که شما عاشق و دلداده حسینابنعلی (ع) باشید، هیچ مشکلی برای شما پیش نخواهد آمد. با این حال، باید کاری کنیم به دشمن فهمانده شود که نمیتواند بر ما مسلط شود تا اگر قرار است هدف دشمن در فراموششدن یاد عاشورا و امام حسین (ع) ناکام بماند، علاوه بر این توجه شود که اباعبدالله (ع) منحصر در یک مراسم نیز باقی نماند.
وی تأکید کرد: از همان سال 61 هجری هم این برنامه در دستورکار جبهه کفر و نفاق قرار داشت. اینکه سرانجام کار به جایی برسد که مردم بگویند ما یک مراسم داریم در روز چهارشنبهسوری که از روی آتش میپریم و یک مراسم دیگر هم در روز دهم محرم است که اطعام میشویم. برادران به این مسئله توجه داشته باشید. تلاش جوانان و همه عزیزانی که به تهییج این احساسات پاک و خدایی در ایستگاههای صلواتی کمر همت بستند تا پرچم حسینی در این شهر برافراشته باشد، همگی مشکور و مأجور است، اما خدا نکند شما برادران و عزیزان ابزار هجمه دشمن شوید تا محتوا را فراموش کنید و کاری کنید که امام حسین (ع) منحصر در یک مراسم باشد.
محتوای معرفتی قیام عاشورا را تثبیت کنید
وی با بیان اینکه اجتماع مردم در ایستگاههای صلواتی باید با حضور پرشور پای منبرها ختم به بصیرت افزایی شود، گفت: امت هوشیار باشد که مبادا ایستگاههای صلواتی ما از جمعیت موج بزند، اما پای منبرها کسی نباشد. خوشبختانه ما امروز در نسل جوانمان، گستره وسیعی از سلیقه، فناوری و علم را سراغ داریم که بر سرمایه علمی آنها استوار است. عزیزان من، از همین دانش خود استفاده کنید تا محتوای معرفتی قیام عاشورا در جامعه تثبیت شود و پرچم امام حسین (ع) در اهتزاز باقی بماند.
آقای علم الهدی خطاب به زنان و دختران نیز ابراز کرد: همه شما خواهران جوان عاشورایی و حسینی هستید. امروز روز عاشوراست و در این روز عزیز، از همه شما دعوت میکنم که چادر از دست رقیه بنت الحسین (س) بگیرید. خواهر جوان من، دختر عزیز من، وقتی گوشواره از گوش دختر حسین (ع) کشیدند، نپرسید گوشواره من چه شد بلکه از عمه خود درخواست کرد تا چادری به او برساند تا خود را از نامحرم حفظ کند. این حجاب یادگار عاشورای حسین (ع) است و از خداوند متعال مسئلت داریم که کربلا را در همه مراحل زندگی، نصبالعین جوانان ما قرار بدهد.
بیشتر بخوانید:
216217
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1794878