پنج‌شنبه 25 بهمن 1403

علی کریمی تهدید به مرگ شد؟

وب‌گاه عرشه آنلاین مشاهده در مرجع
علی کریمی تهدید به مرگ شد؟

پس از واکنش علی کریمی مبنی بر خبر توقیف اموالش، حمید رسایی هم در استوری دیگری به او پاسخ داد.

پیرو اتفاقات اخیری که راجع به اعتراضات خیابانی و مواضع علی کریمی رخ داده، حالا حمید رسایی هم در اظهاراتی کریمی را با نیما زم قیاس کرده، نیما زم که با کانال تلگرامی آمدنیوز به شهرت رسیده بود، عاقبت با ترفندهای امنیتی به داخل کشور کشیده و سرانجام اعدام شد. آنچه در اظهارات رسایی عجیب به نظر می‌رسد شبیه‌سازی موقعیت زم و کریمی است. گویی که او تلویحا کریمی را تهدید به مرگ کرده است.

حمید رسایی، فعال سیاسی اصولگرا در یک مصاحبه با اشاره به مواضع علی کریمی در حمایت و جهت دهی به اعتراضات اخیر در کشور، خواستار توقیف امول او شد. بعد از انتشار این خبر در شب گذشته، علی کریمی در پاسخ به خواسته‌ی این فعال سیاسی نوشت: عمری با جون کندن یک خانه درست کردیم، اگر تونستین بگیرین، فدای سر مردمم

پس از واکنش علی کریمی مبنی بر خبر توقیف اموالش، حمید رسایی هم دوباره در استوری دیگری به او پاسخ داد.

رسایی نوشت: «به اموال مردم ضرر زدی، باید حساب پس بدی (اگر قبل از فرار از کشور اموالت را نفروخته باشی). توقیف اموالت، مقدمه توقیف خودته. از تو لات‌تر، نیما زم بود که آخرش وقتی پس‌گردنی خورد، به غلط کردن افتاد. عاقبت تو هم گرفتار شدن تو چنگال قانونه»

هم اکنون دیگران می خوانند 4 مهر 1401 - 07:00

بیشتر بخوانید

علی کریمی تهدید به مرگ شد؟ 2
علی کریمی تهدید به مرگ شد؟ 3