پنج‌شنبه 20 شهریور 1404

عکس | پیراهن استقلال 3 برابر ارزش منیر درآمدزایی کرد

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
عکس | پیراهن استقلال 3 برابر ارزش منیر درآمدزایی کرد

استقلال 3 برابر هزینه خرید مونیر الحدادی ستاره اسپانیایی خود را با یک قرارداد اسپانسری برای واگذاری تبلیغات روی پیراهن بدست آورد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ در ازای واگذاری همه فضاهای تبلیغاتی کیت ورزشی باشگاه، به مدت یک فصل به یک شرکت، 230 میلیارد تومان قرارداد بست.

به گزارش فارس، با احتساب نرخ 90 هزار تومان برای دلار، قرارداد اسپانسری مذکور 3 برابر هزینه باشگاه استقلال برای خرید مونیر الحدادی ستاره اسپانیایی و گران‌ترین بازیکن این تیم است.

در راستای استفاده از ظرفیت‌های بالقوه درآمدزایی باشگاه‌ها، ابتدای هفته هم مجلس شورای اسلامی قانون پرداخت حق پخش بازی‌ها توسط صداورسیما را به تصویب رساند.

بر اساس قرارداد اسپانسری باشگاه استقلال مبلغ 230 میلیارد تومان به صورت مرحله‌ای به باشگاه پرداخت خواهد شد.

258 258

کد خبر 2114089
عکس | پیراهن استقلال 3 برابر ارزش منیر درآمدزایی کرد 2