عین الاسد
عین الاسد
یک کارشناس مسائل سیاست خارجی گفت: رسیدن نفتکشهای ایرانی به ونزوئلا هم موجب شکسته شدن تحریمهای آمریکا شد و همچنین هیمنه این کشور را از بین برد.
جعفری حقوقدان اردبیلی به تشریح ابعاد مختلف تحریم های ظالمانه امریکا علیه ملت ایران پرداخت و با بیان اینکه تحریم ناجا برخلاف قواعد حقوق بشر است، گفت: در جنگ تبلیغاتی اخیر دشمن، ایران دست برتر است چراکه از حق شکایت در مجامع جهانی برخوردار است.
حجت الاسلام و المسلمین سید احمدرضا شاهرخی گفت: تحریم ها هیچ گونه خللی در فعالیت نیروی مقتدر انتظامی که برقرار کننده نظم و امنیت در جامعه و مرزهای جمهوری اسلامی هستند وارد نمی کند.
مجتبی میر، گفت: تحریم فرماندهان نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در راستای پروژه تحریم شخصیت های نظامی و غیرنظامی کشورمان بود که از مدت ها پیش شکست خورده است.
تحریم نیروی فداکار و جان بر کف انتظامی از سوی آمریکا معنی جز تحریم امنیت مردم و تلاش برای ناامن کردن زندگی شهروندان و مقابله با اقدامات پلیس علیه تروریستهای تحت حمایت آمریکا ندارد.
حجت الاسلام عبادی زاده گفت: کرونا برای ملت های جهان یک آزمون بود و ملت ایران در این آزمون سربلند و سرافراز بیرون آمد.
مقامات کاخ سفید از لنگرانداختن نفتکش های ایرانی در ونزوئلا و ترک خوردن دیوار تحریم عصبانی هستند. اما گویا این عصبانیت به واشنگتن خلاصه نمیشود و در این سوی میدان نیز برخی ناراحت و آشفته هستند.
اقتصادنیوز؛ پایگاه خبری لبنانی الاخبار در یادداشتی به قلم «سعید محمد» به تحلیل اقدام ایران در تلاش برای از بین بردن هیمنه و هژمونی آمریکا پرداخت و خبرگزاری «اسپوتنیک» در مطلبی به بررسی تاثیرات رسیدن نفتکشهای ایرانی به سواحل ونزوئلا پرداخته و نوشت این امر را به دلایل متعددی میتوان «تجدید ساختار ژئوپلتیک» دانست.
نماینده قزوین در مجلس خبرگان رهبری گفت: هدف امریکا از تحریم نیروی انتظامی سلب امنیت کشور بوده و در تلاش است تا افرادی را که در جامعهی اسلامی مشغول انجام کار مهمی هستند و در مسیر اهداف امریکا پیش نمیروند را تحریم کند.
امام جمعه موقت شهر یاسوج با اشاره به همدستی آمریکا با سازمان های تروریستی در تحریم نیروی انتظامی ایران گفت: تحریم نیروی انتظامی توسط آمریکا اثر و خاصیت ندارد و نوعی اقدام نمادین برای دلخوشی خود و همپیمانان آنها در منطقه است.
معاون اسبق وزیر نفت گفت: در دولت دهم ما قراردادهای استراتژیک و مهمی را با ونزوئلا در حوزه نفت و انرژی منعقد کردیم اما با روی کار آمدن دولت یازدهم، اجرای این قراردادها متوقف شد.
بسیاری از تحولات منطقه ای و بین المللی ایران و ایجاد گذرگاهی برای ایجاد حلول سیاسی و اقتصادی عملا به موضوع آینده روابط ایران و آمریکا موکول شده است. خروج از این حالت می تواند منشأ خیر برای ایران شود اما...
در پسابرجام، دولت آلمان - که ار اعضای برجام نیز می باشد - در اقدامی توهین آمیز و خصمانه از سوخت رسانی به هواپیمای ظریف خودداری کرد. برجام حتی نتوانست بنزین هواپیمای ظریف را تأمین کند.
پنج نفتکش ایرانی حامل فرآورده های نفتی در تحریمیترین شرایط با رادارهای روشن به حیاط خلوت آمریکا رسیدهاند تا تعاملات استراتژیک ایران و ونزوئلا را وارد مرحله تازه ای کنند.