غولها سرشاخ شدند / گزارش زنده: کرواسی 0 - برزیل 0
در اولین دیدار از مرحله یک چهارم جامجهانی باتجربههای کروات به دیدار جادوگران توپ آمریکای جنوبی میروند.
به گزارش "ورزش سه"، در مهمترین تورنمنت فوتبالی دنیا اندازه فاصله اشک و لبخند، با میلیمتر و ثانیه سنجیده میشود و ژرمنها و ساموراییها با ذرهذره وجود این را لمس و درک کردند. در این مرحله ملتها جام طلایی را به وضوح میبینند و تنها سه پیروزی با به آغوش کشیدن آن و به خواب رفتن فاصله دارند. عملکرد و رتبه در جام متفاوت از نتایج عادی است. برای نمونه کرواسی در 4 تقابل پیش از این مقابل برزیل هیچوقت برنده نبوده اما اینکه آنها را از پیش بازنده دیدار امروز بدانیم، سادهانگاری است. در 5 دیدار مرحله حذفی در جامجهانی کرواسی تنها یک شکست در زمان قانونی بازی در فینال مقابل فرانسه داشته و در 4 دیدار دیگر بازی به وقتهای اضافه رفته و جالب اینکه 3 پیروزی با ضربات پنالتی به دست آمده است. از یورو 2020 تا امروز مردان بالکان در 20 دیدار تنها یک شکست در کارنامه دارند و به خوبی با فضای مراحل حذفی در تورنمنتهای بزرگ آشنا هستند. شاگردان دالیچ به خوبی میدانند چه چیزهایی در کنار حفظ تمرکز برای پیروزی در رقابتهای پر فشار و حساس لازم است و نماینده آمریکای جنوبی ابدا کار آسانی مقابل آنها ندارد.
سلسائو با فوقستارههای بیشمار به آرامی و زیبایی مسیرش را با سامبا به اینجا رسانده. برزیل برای ششمین ستاره روی قلب پا به این رقابتها گذاشته و تیته رئیس سلسائو تمام مواد لازم برای ساخت تیم قهرمان دنیا را در اختیار دارد. نتایج هم تا اینجا نشان داده او و شاگردانش کارشان را به خوبی انجام دادهاند. البته همه شرایط رویایی و ایدهآل هم نیست. برزیل در هر 5 دیدار گذشته در مرحله حذفی جامجهانی از یک تیم اروپایی شکست خورده و از دور رقابتها حذف شده و اتفاقا سه دیدار در مرحله یک چهارم بوده. باید ببینیم بازیکنان گرهگشای برزیل وقتی تمام راهها بسته است در مقابل کرواتها هم موفق به نجات برزیل و گذر به مرحله بعد میشوند یا مودریچ و رفقا برای دومین بار پیاپی از این مرحله عبور میکنند. جام جهانی 2022 قطر - یک چهارم نهایی ورزشگاه: اجوکیشن سیتی (دوحه) - ساعت 18:30 - تماشاگر: داور: مایکل الیور (انگلیس)/ کمکها: استوارت برت و گری بزویک (انگلیس)/ داور چهارم: مصطفی غربال (الجزایر)/ داور ویدیویی: پل ون بوکل (هلند)
تیم ملی کرواسی: دومینیک لیواکوویچ، جوزپ یورانوویچ، دژان لوورن، جوسکو گواردیول، برنا سوسا، لوکا مودریچ، مارسلو بروزوویچ، متئو کواچیچ، ایوان پریشیچ، آندری کراماریچ و ماریو پاسالیچ سرمربی: زلاتکو دالیچ
تیم ملی برزیل: الیسون بکر، ادر میلیتائو، مارکینیوش، تیاگو سیلوا، دنیلو، کاسمیرو، لوکاس پاکتا، نیمار، رافینیا، وینیسیوس جونیور و ریچارلیسون سرمربی: تیته
اخطار:
لحظات حساس:
حاشیه: * این اولین بار از نیمه نهایی سال 1958 است که هر دو تیم با بازیکنان بالای 37 سال بازی را آغاز میکنند.
* نیمار در سه جام جهانی برای برزیل پاس گل داده و هم دروازه حریفان را باز کرده و از این نظر رکورددار است.
* برزیل پانزدهمین حضور خود در مرحله یک چهارم را تجربه میکند، بیشتر از هر تیمی در دنیا. * لوکا مودریچ با 37 سال و 91 روز مسن ترین هافبک حاضر در یک چهارم از سال 98 و لوتار ماتئوس است.
* در این رقابتها هیچ بازیکنی به اندازه رافینیا ضربه به سمت چارچوب (8) یا خلق موقعیت (8) برای برزیل نداشته است.