فراخوان پویش "2 میلیون نفر، هر نفر یک آجر" برای حمایت از پیشرفت علمی کشور
تهران - ایرنا - بنیاد حامیان علم و فناوری ایران، فراخوان پویش «2 میلیون نفر، هر نفر یک آجر» را برای حمایت از فعالیتهای علمی اعلام کرد.
بنیاد حامیان علم و فناوری ایران روز یکشنبه در فراخوانی از مردم خواست تا با پیوستن به پویش «2 میلیون نفر، هر نفر یک آجر» در راستای تحقق پیشرفت علمی کشور مستقل از حمایتهای دولتی در زمینههای حمایت از دانشجویان مستعد، حمایت از پژوهشهای علمی، حمایت از نوآوری جوانان و دانشمندان و حمایت از ساخت خوابگاه و آزمایشگاه و کتابخانه و کلاس درس مشارکت کنند.
در فراخوان پویش «2 میلیون نفر، هر نفر یک آجر» بنیاد حامیان علم و فناوری ایران آمده است: «همه ما این روزها به آینده وطنمان و به آتیه فرزندانمان فکر میکنیم، اما سئوال این است که چه کاری برای ساختن آینده میشود کرد؟ به باور ما، حمایت از علم و فناوری، حمایت از آینده ایران عزیز است! ما این جا بستری را فراهم کردهایم که به کمک هم آجرهای بنای علم را در کشورمان را روی هم بگذاریم.
همیاری در روی هم گذاشتن این آجرها به معنای حمایت از دانشجویان مستعد، حمایت از پژوهشهای علمی، حمایت از نوآوری جوانان و دانشمندان و حمایت از ساخت خوابگاه و آزمایشگاه و کتابخانه و کلاس درس است. شما هم دست روی دست نگذارید! آجر روی آجر بگذارید!
علاقه مندان به مشارکت در این پویش میتوانند با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی بنیاد حامیان علم و فناوری ایران به نشانی www.ifst.ir آجرهای بنای علمی کشور را روی هم قرار دهند. همچنین در این پایگاه اطلاع رسانی امکان دسترسی به اطلاعاتی درباره تعداد مشارکت کنندگان و سهم مشارکت آنها به صورت برخط فراهم شده است.
بنیاد حامیان علم و فناوری ایران از سال 1394 فعالیت خود را در زمینه جذب مشارکت خیرین در موضوع علم و فناوری آغاز کرد.
برنامه ریزی دقیق و هدفمند جهت تأمین نیت خیرین، گفتمان سازی برای هدایت سرمایه گذاریها به سمت علم و فناوری، شبکه سازی و ارتباط با لایههای مختلف اجتماع، مشارکت دهی خیرین در نقاط کانونی فعالیت اثرگذار در حوزه علم و فناوری و بسترسازی برای حل مشکلات کشور و ارتقای امکانات از طریق علم و فناوری از جمله مهم ترین محورهای فعالیت این مؤسسه است.
بنیاد حامیان علم و فناوری ایران با ایجاد ساختاری داوطلبانه و پویا، با کمکهای مردمی برای تحقق اهداف بنیاد و اجرای نیات یاریگران در محورهای زیر فعالیت میکند: گفتمانسازی برای جلب و هدایت سرمایهگذاریها به سمت علم و فناوری، شبکهسازی و ارتباط با لایه های مختلف جامعه، برنامهریزی دقیق و هدفمند برای تأمین نیات خیرین و واقفین، مشارکتدهی خیرین در نقاط کانونی فعالیت اثرگذار در حوزه علم و فناوری، تشکیل شبکه بنیادها و توزیع فعالیت ها برای گسترش علم و فناوری و بسترسازی برای حل مشکلات کشور و ارتقای امکانات از طریق علم و فناوری.
این بنیاد در سال 1395 با موسسانی چون رضا فرجیدانا (وزیر اسبق علوم)، عباس مصلینژاد (خیر آموزش عالی)، محمدحسین امید (رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی) و چند عضو دیگر بنا نهاده شد.
*س_برچسبها_س*