دوشنبه 26 آبان 1404

سیاسی وب‌گاه فرارو

سیاسی وب‌گاه فرارو

نماینده وزن 63- کیلوگرم ایران با شکست حریف عنوان‌دارش از کره جنوبی به فینال رقابت‌های تکواندوی قهرمانی جهان رسید.

نایکی با پروژه جاه‌طلبانه Amplify در حال ساخت اولین کفش مجهز به نیروی کمکی در جهان است؛ کفشی که با موتور و باتری پنهان در مچ پا، به شما کمک می‌کند هنگام راه‌رفتن یا دویدن، سریع‌تر، راحت‌تر و با انرژی کمتر حرکت کنید.

در سال 1403 بیشترین مسمومیت با الکل به ترتیب در شهرهای کرج، تهران، مشهد، مازندران و اهواز گزارش شده است.

وکیل پژمان جمشیدی از صدور قرار وثیقه برای این بازیگر خبر داد.

ایران‌خودرو در پلتفرم تارا هیبریدی از نسل جدید موتور TU5، پیشرانه الکتریکی و گیربکس DHT استفاده خواهد کرد

عکس‌های جدید از داخل زندان کتیوتص اسرائیل نشان می‌دهد که نیروهای اشغالگر اسرائیل تا آخرین لحظات آزادی زندانیان فلسطینی، طبق توافق آتش‌بس غزه، به آنها بدرفتاری کرده‌اند. این زندان بیابانی که بزرگ‌ترین زندان اسرائیل است، میزبان شمار زیادی از فلسطینی‌ها بدون اتهام یا محاکمه است و سال‌هاست به دلیل نقض حقوق بشر، ازدحام جمعیت و شرایط بهداشتی نامناسب، مورد انتقاد قرار گرفته است.

رئیس دولت اصلاحات با بیان اینکه «نکند اشتباه کنیم و بگوییم مردم ما را تأیید کردند، بلکه مردم ایران را تأیید کردند و این ما هستیم که باید به سمت ایران حرکت کنیم»، گفت: حتی سرود‌هایی که برای ایران خوانده شد نیز خوب بود، اما مدتی بعد از جنگ صداوسیما دوباره به رویکرد‌های سابق خود برگشت.

پژمان جمشیدی، بازیگر شناخته‌شده سینما و تلویزیون که مدتی به دلیل داشتن شاکی خصوصی در بازداشت به سر می‌برد، به تازگی آزاد شده است. خبر آزادی او را خواهرش از طریق استوری اینستاگرامی تأیید و منتشر کرد.

تحقیقات جدید نشان می‌دهد که انسان‌ها ترسناک‌تر از قدرتمندترین شکارچیان دشت هستند و حضور ما می‌تواند رفتار حیوانات را به کلی تغییر دهد.

فیلم سینمایی ترسناک «نُه» به کارگردانی شاهین رشیدی از سه‌شنبه 6 آبان اکران آنلاین می‌شود.

جنگنده آمریکایی یا محصول جهانی؟ F-35، با 42% قطعات خارجی، شاید جهانی باشد، اما کنترل کامل همچنان در دست واشنگتن است!

جشنواره استانی «دیزی» و بازی‌های بومی محلی خراسان شمالی (به مناسبت هفته تربیت بدنی) در روستای «امیرآباد» شهرستان شیروان استان خراسان شمالی برگزار شد

یک اقتصاددان گفت: معتقدم تا زمانی که مارپیچ رشد فساد در نظام اقتصاد وجود دارد، راه‌حلی برای بهبود اقتصاد نداریم و با حفظ کانون‌های عفونی فساد نمی‌توانیم به مبارزه با فساد برویم.

شاید باورتان نشود ولی همیشه و همه‌جا حق با ماست. به‌هرحال من نباید اذیت باشم. در همین جاده چالوس هم بقیه اشکال ندارد در ترافیک بمانند ولی من چون با بقیه فرق می‌کنم، باید از شانه خاکی سبقت بگیرم که زودتر برسم.

سید مهدی قریشی گفت: در دین اسلام و معارف توحیدی ما، ناموس دیگران دارای احترام است و مع‌الاسف عده‌ای نفهم، افراد پست را در مسئولیت نشاندند که بر دنیا حکومت می‌کنند.

تیمورتاش، روزگاری مرد شماره دو ایران بود؛ سیاستمداری که رضاشاه به او اعتماد کامل داشت و همه امور کشور را بر دوش او می‌گذاشت. اما قدرت و نفوذ، مسیر زندگی‌اش را به شکلی غیرمنتظره و تراژیک تغییر داد.