چهارشنبه 10 دی 1404

سیاسی وب‌گاه فرارو

سیاسی وب‌گاه فرارو

آموزش و پرورش خراسان شمالی از تعطیلی تمامی مدارس این استان در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه، 4 و 5 آذر، خبر داد.

دیالوگ ماندگار استاد هادی مرزبان و زنده‌یاد ولی‌الله مومنی در سریال پهلوانان نمی‌میرند را در اینجا تماشا کنید.

رئیس انجمن علمی روان‌پزشکان ایران از مشکوک بودن نیمی از دانشجویان به اختلال سلامت روان خبر داد.

تصاویر ماهواره ای از آتش سوزی در منطقه جنگلی الیت چالوس نشان می دهد که ابری از دود منطقه را فراگرفته است.

فرمانده سپاه در دوران جنگ تحمیلی اجازه دادن به اسرائیل برای حمله به لبنان از خاک سوریه را موجب ایجاد تبعات برای منطقه ارزیابی کرد.

المیرا شریفی مقدم، مجری تلویزیون: کاش یک زن در میان شما بود تا بفهمید چرا بچه را مهد ثبت نام می‌کنند؟ تعطیلی‌ها بی‌اثر است / فکر دیگری کنید

دیدن سخت است، ثابت نگه داشتن دوربین سخت‌تر، و سرمای آن ارتفاع تا مغز استخوان نفوذ می‌کند. اما فقط همان لحظه را داری... و جهان زیر پایت منتظر نمی‌ماند. باد می‌خواهد عقب براند، اما آن «عکس» تو را به جلو می‌کشد.

بسیاری از شهروندان، به‌ویژه نسل جوان احساس می‌کنند آینده‌ای روشن در پیش ندارند و صدای آن‌ها در تصمیم‌گیری‌های بزرگ کشور شنیده نمی‌شود. این حس کنار گذاشته شدن، به تدریج اعتماد عمومی را نسبت به نهادها، قانون و حتی روابط انسانی تضعیف کرده است.

در ادامه تصاویری دیدنی از شبنم قلی خانی بازیگر نقش آرزو در سریال آنام را بعد گذشت 8 سال و در فرانسه مشاهده می کنید.

امروز میان «جامعه‌ای جوان و سیال» و «نظام قانونگذاری مبتنی بر نگاه‌های قدیمی» یک فاصله عمیق ایجاد شده است؛ فاصله‌ای که پیامدهای حقوقی، اجتماعی و اقتصادی جدی به همراه دارد.

خانه‌های کوچک‌متراژ در بازار کنونی بیشترین میزان تقاضا را به خود اختصاص داده‌اند

2 گل طارمی مقابل آترومیتوس پیام روشنی برای مندیلیبار داشت: او آماده نقش پررنگ‌تری در ترکیب اصلی است.

خودروهای پاک که می‌توانست یکی از بهترین راهکارها برای کاهش آلایندگی هوا و مصرف سوخت باشند اکنون اما نه مشتری دارند نه جایگاهی در تصمیم‌های دولتی

قیمت خودروهای مونتاژی و وارداتی در آبان ماه کمتر از دو درصد افزایش پیدا کرده‌اند

قیمت موبایل در ایران می‌تواند کمتر از بازار جهانی باشد. مورد عجیب‌تر نوسان قیمت‌ها با وجود تخصیص ارز دولتی محسوب می‌شود

پژوهش جدید پژوهشگران استرالیایی نشان می‌دهد که هوش مصنوعی، از جمله چت‌جی‌پی‌تی، هرچقدر هم بتواند داستان، شعر یا تصویر تولید کند، نمی‌تواند با خلاقیت واقعی انسان رقابت کند. مدل‌های زبانی بزرگ صرفاً خروجی‌های مبتنی بر داده‌های گذشته تولید می‌کنند و قادر به خلق ایده‌های نو و بدیع نیستند.