فراکسیون امید
فراکسیون امید
عصر ایران نوشت: عبداکریم حسین زاده گفت: آقای روحانی که خودش لوایح را به مجلس ارائه داد و آقای لاریجانی نیز آنها را مصوب کرد با این حساب از سه نفر رئیس قوه دونفر کاملا موافق هستند، نظر آقای رئیسی را نیز به صورت شفاف نمی دانیم.
5 نماینده فعلی مجلس و داوطلب شرکت در انتخابات به این سوال پاسخ دادند که مهمترین ایدهشان برای بهبود وضعیت کشور در صورت راهیابی به مجلس یازدهم چیست؟
فارس نوشت: عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: هیچ یک از اصحاب دولت و مدافعانش تضمین نمیکنند که پذیرش FATF تحریمها را برطرف کند و موجب بهبود شرایط معیشتی مردم شود.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمدرضا عارف، رئیس شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان که در انتخابات آتی مجلس ثبتنام نکرده، گفت: تخریب و تضعیف فراکسیون امید و اعضای این فراکسیون، آن هم از درون جریان اصلاحات امری بیسابقه بوده است که امیدوارم این تخریبها هدفمند و با انگیزههای شخصی نبوده باشد. وی در نشست مشترک با شورای هماهنگی جبهه اصلاحات گفت: بهتر بود جلسات همفکری بین فراکسیون امید...
نایب رئیس سابق مجلس تصریح کرد: تلاش مجلس و نمایندگان این است که طرح دوفوریتی شفافیت مالی کاندیداهای انتخابات مجلس که کلیات آن نیز تصویب شده، به انتخابات دور یازدهم مجلس برسد و قابلیت اجرا داشته باشد.
رئیس کمیته انتخابات حزب کارگزاران سازندگی با بیان اینکه حزب در حال پایش و ارزیابی داوطلبانی است که هیاتهای اجرایی آنها را تایید صلاحیت کرده است، گفت: حدود 90 نفر از اعضای حزب در سراسر کشور توسط هیاتهای اجرایی تایید صلاحیت شده اند.
در شورای عالی هماهنگی قوا با توجه به موافقت قبلی آقایان روحانی و لاریجانی به راحتی میشود در رابطه با FATF و CFT هم تصمیمسازی شود.
نماینده مردم تهران در مجلس گفت: با اصل طرح شفافیت مالی کاندیداهای انتخابات موافقم و معتقدم که به کارآمدی هرچه بیشتر مجلس در دورههای بعدی کمک میکند، اصولا چیز خوبی است.
نماینده مردم تهران در مجلس گفت: با اصل طرح شفافیت مالی کاندیداهای انتخابات موافقم و معتقدم که به کارآمدی هرچه بیشتر مجلس در دورههای بعدی کمک میکند، اصولا چیز خوبی است.
سخنگوی فراکسیون امید مجلس از انتشار کارنامه عملکرد اعضای این فراکسیون در هفته آینده خبر داد.
اظهارات سفیر ایران در پاریس، از رویکرد به دور از واقعبینی و توأم با وقتکشی رئیسجمهور و وزارت خارجه پس از خروج آمریکا از برجام حکایت میکند.
در روزهای اخیر اظهارات اعضای مجمع درباره لوایح مرتبط با FATF دوباره به سطح رسانهها کشیده شده است. همه چیز از اظهارنظر آیتالله مجتهدشبستری درباره تصویب لایحه پالرمو در کمیسیون مشترک مجمع آغاز شد؛ خبری که از سوی روابطعمومی تکذیب شد تا بار دیگر سرنوشت این دو لایحه بعد از گذشت یک سال در ابهام باقی بماند.
پروانه سلحشوری نماینده مجلس میگوید در جلسه فراکسیون زنان با ابراهیم رئیسی، رئیس قوه قضاییه به طوری با زنان صحبت کردند و ما را مورد عتاب و خطاب قرار دادند که به نظر میرسد ظاهر و باطن ایشان در جلسه علنی و غیرعلنی باهم تفاوت دارد.
دبیرکل حزب مردمسالاری گفت: ما میدانیم که مجلس دهم علیرغم خدمات فراوان دچار ضعفهایی هم بوده است.
با توجه به انفعال مجمع و شخص روحانی شاید باید نتیجه گرفت مسئولان با اینکه به تبعات عدم پیوستن به FATF کاملا اشراف دارند، حاضر به پذیرش مسئولیت تصمیم مهم خود نیستند؛ نه از باب نگرانی درباره نحوه اجرای آن که بیشتر از هجمهها و حملات سیاسی مخالفان واهمه دارند. مخالفانی که خود متهماند به سیاسیکاری در این مقوله و به گفته امیر محبیان، استراتژیست اصولگرا، نهادهایی مثل مجمع تشخیص مصلحت نظام...