فراکسیون امید
فراکسیون امید
ایلنا نوشت: یک فعال سیاسی اصولگرا گفت که مجمع جای افراد پخته و باتجربه سطوح عالی مدیریت است، خب ما از خانمها چنین شخصیتهایی با این سوابق را نداریم. من احتمال میدهم که این مساله از این بابت باشد وگرنه اینطور نیست که منعی برای حضور خانمها در مجمع تشخیص باشد.
مجمع جای افراد پخته و باتجربه سطوح عالی مدیریت است، خب ما از خانمها چنین شخصیتهایی با این سوابق را نداریم. من احتمال میدهم که این مساله از این بابت باشد وگرنه اینطور نیست که منعی برای حضور خانمها در مجمع تشخیص باشد.
فعالین اصلاح طلب به گونه ای درباره سیاست خارجی و مذاکره با غرب سخن می گویند که گویا اصلا در سالهای گذشته مذاکره ای با کشورهای غربی صورت نگرفته است.
یک جریان سیاسی در داخل همراستا با سیاست های ضدایرانی آمریکا در پی آن است تا هر رویدادی که در پیشرفت کشور و بهبود اقتصاد و معیشت مردم می تواند مفید باشد را به برجام و FATF گره بزند.
جریان اصلاحات شریک اصلی کارنامه دولت روحانی است. عملکرد این طیف از سال 92 تا 1400 تنها در یک نمونه به افزایش 10 برابری قیمت دلار و گرانی 700 درصدی مسکن منجر شد.
دولت سیزدهم در شرایطی کلید پاستور را تحویل گرفته که متوسط رشد اقتصادی 8 ساله دولت روحانی فقط 1.2 درصد بود که کمترین رقم بین دولتها است.
عضو فراکسیون امید و هیئترئیسه مجلس در مجلس دهم معتقد است جبهه اصلاحات سکته راهبردی کرده است.
عضو شورای سیاستگذاری (منحله) اصلاحطلبان میگوید: اصلاحطلبان آنقدر بدعهدی کردهاند که حتی اگر دولت و مجلس هم خوب عمل نکنند، مردم سراغ اصلاحطلبان نمیروند.
جریان اصلاح طلب اصرار دارد که روند خسارت بار سیاست خارجی دولت روحانی در دولت سیزدهم نیز ادامه یابد. به نظر شما، این اصرار صرفا نشانه سهل اندیشی است؟!
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، طالبان میگویند ما انتخابات آزاد و دولت فراگیر شما را دیدیم، در واقع راه خودتان را میرویم، ما با صداقت و شما با ظاهرسازی رطبخورده منع رطب کی کند؟!» حالا خوب است انتخابات همین سه ماه قبل برگزار شده و از یاد نبردهایم که همین آقای مطهری برای ستاد انتخاباتی خاتمی و اصلاحطلبان، پشت هم توییت و یادداشت اینستاگرامی در میکرد و میگفت: «جناب آقای همتی...
علی مطهری با انکار واقعیتهای انتخابات توییت زده: «داستان توصیه مقامات ما به طالبان برای تشکیل دولت فراگیر از طنزهای روزگار است.»
علی صوفی، دبیرکل حزب پیشرو اصلاحات بر این باور است که نباید امیدوار باشیم اگر این دولت یا مجلس خوب عمل نکرد مردم به سراغ اصلاح طلبان بیایند. من فکر میکنم مردم اصلا سراغ هیچ کدام از این گزینههای داخلی نخواهند رفت.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، روزنامه سازندگی به قلم محمد قوچانی (از شاگردان دفتر واعظی) نوشت: بلافاصله پس از انتخابات 96، شادی پیروزی تبدیل به حرمان و حسرت شد. فراکسیون امید در مجلس به رهبری محمدرضا عارف در فقدان استراتژی نتوانست ائتلاف اصلاح - اعتدال را که در دولت موفق عمل کرده بود را در پارلمان ادامه دهد. عارف که به کمتر از ریاست مجلس تن نمیداد الگوی مجلس ششم را با مجلس دهم...
ارگان حزب کارگزاران، ضمن تبرئه خود، روحانی و فراکسیون امید در مجلس دهم و شورای شهر پنجم را عامل شکست اصلاحطلبان معرفی کرد.