فراکسیون امید
فراکسیون امید
مسئله اصلی طیف اصلاح طلب، قهر یا آشتی با صندوق رأی نیست. بلکه مسئله اینجاست که این طیف اصلا برای رأی مردم احترام قائل نیست و با جمهوریت و مردم سالاری و صندوق رأی میانه خوبی ندارد.
اصلاحطلبان که طی 8 سال گذشته، سنگ دولت تدبیر و امید را به سینه میزدند اکنون معترفند که به دولت روحانی سنجاق شدهاند و رد صلاحیت نامزدهای آنان، لطف شورای نگهبان به اصلاحطلبان بوده است.
متاسفانه بخش عمده ای از جریان اصلاحات و رسانه های منتسب به این طیف دچار روحیه دیکتاتوری و استبداد است. برای نمونه، صرفا اگر این طیف در انتخابات پیروز شود، آن انتخابات نماد دموکراسی و مردم سالاری است.
گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، زهرا مهران راد؛ آزموده را آزمودن خطاست؛ این را شاید بتوان شاه بیت سخنان مسعود پزشکیان در صبح روز شنبه 25 اردیبهشت ماه در حاشیه اخبارمیدان فاطمی دانست. پزشکیان که خود شخصیتی اصلاح طلب به حساب میرود با کنایه به دولت روحانی که منتسب به اصلاح طلبان است ادامه داد: نمیشود با افرادی که سالها مسئولیت داشته و مسبب مشکلات هستند راه را ادامه داد. باور غلطی است که...
دولت ها معمولا در ایران با امید زیاد حامیان خود مستاجر پاستور می شوند، اما در سال های پایانی عمر خود نه تنها مخالفان برای بیرون کردن این مستاجر روزشماری می کنند بلکه حامیان آنها هم منتظر پایان این هشت سال هستند.
سخنگوی شورای ائتلاف گفته است باید تلاش کنیم که شورای شهر را سیاسی و سیاست زده نکنیم. عملکرد شورای شهر فعلی را مردم شاهد بودهاند؛ از نحوه مدیریت شهری تا انتخاب شهردار.
روزنامه کیهان نوشت: یک عضو حزب اتحاد ملت درباره انصراف محمدرضا عارف از نامزدی انتخابات گفت: عارف از همان انتخابات دور اول، روحانی دلآزردگی داشت و تصمیم گرفت اینبار خودش را فدا نکند.
افرادی که با صحنه گردانی فتنه 88، سفره مردم را کوچک کردند و در ادامه با برجام، ارزش پول ملی کشورمان را به شدت کاهش دادند، ژست شاکی به خود گرفته اند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، اگر حسن روحانی بهعنوان متهم ردیفاول وضع موجود و اسحاق جهانگیری بهدلیل نقش «ضربهگیر» یاش در انتخابات 96، متهم ردیف دوم باشد، علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی چه سهم و نقشی در وضع موجود داشته است؟ او در شکسته شدن رکورد تورمی 75 ساله ایران که تنها در سالهای اشغال کشور محقق شده بود، چه نقشی ایفا کرده است؟ لاریجانی اگرچه با توپ پر به خیابان...
گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو - فرزانه سادات باطنی؛ استیضاح وزیر موضوع قابل بحثی نبود. در جلسات روزهای قبل، نمایندگان به اجماع نهایی رسیده بودند و قرار بود نامهی استیضاح توسط نمایندگان امضا شود. ساعت حوالی ده و نیم صبح بود که نمایندگان صحبتهای نهایی را پیرامون استیضاح وزیر مربوطه انجام دادند. با این حال ساعت یازده، نامهی استیضاح تنها پنج امضا از نمایندگان را دریافت کرده بود. چند روز...
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، در بین برادران لاریجانی، نام رئیس سابق مجلس و حالا نامزد انتخابات ریاستجمهوری بیشتر از دیگر برادرانش در رسانهها و بین مردم به گوش خورده است. او از سال 87 به مدت 12 سال عضو و رئیس مجلس شورای اسلامی بوده است. لاریجانی بعد از اتمام کار خود با مجلس دهم تقیه پیشه کرد و از دور به نظاره اتفاقات سیاسی و اقتصادی نشست و تنها در پرونده همکاری ایران و چین...
بی تدبیری دولت روحانی در بازار سرمایه، تصویر ابعاد نابرابری در اقتصاد ایران به روایت وزارت رفاه و خطر حذف لبنیات از سفره مردم، سایر عناوین اقتصادی مهم امروز روزنامهها هستند.
با نگاهی به همین چند انتخابات اخیر فقدان بزرگی به نام حزب دیده میشود؛ فقدانی که باعث میشود یک نفر در یک شب سوار بر موج شود یا یک نفر از گردونه بیرون انداخته شود.