فراکسیون امید
فراکسیون امید
ابطحی گفت: سردار سلیمانی در اواخر عمرش سعی میکرد ارتباط رهبری و آقای خاتمی را ترمیم کند که متأسفانه به شهادت رسید. اصل موضوع از سوی سردار سلیمانی مطرح شد و آقای خاتمی هم به آقای جهانگیری ارجاع داد تا پیگیری کند که میان سردار سلیمانی و آقای جهانگیری جلساتی برگزار شد
در دولت رئیسی، کشور دیگر ویدئو کنفرانسی اداره نشده و حرف درمانی پایان یافته و رئیس جمهور و هیات دولت در میان مردم بوده و همین امر تغییرات مهمی را در مدیریت امور کشور رقم زده است.
در روزهای اخیر و همزمان با رزمایش پیامبر اعظم (ص)17، رسانه های اصلاح طلب «نمایش اقتدار و امنیت ایران» را سانسور کرده و آن را بی اهمیت جلوه دادند.
بانیان کارنامه ضعیف و غیرقابل قبول دولت قبل، ژست شاکی به خود گرفته و مدعی هستند که نباید سفره مردم را از برجام و اخم و لبخند مقامات آمریکایی جدا کرد!
در حال حاضر طیف تندروی اصلاح طلب در نقش «کاسبان تحریم» ضمن ارسال پالس به طرف غربی جهت زیاده خواهی و گستاخی، ایران را به عقب نشینی و امتیازدهی یکطرفه تشویق می کند.
مشکل اصلی جریان اصلاح طلب، فقدان پایگاه اجتماعی قابل توجه و فقدان برنامه کاربردی برای اداره کشور است.
سران اصلاحات به این باور رسیدهاند که با کنار کشیدن از سیاست در پروژه رادیکال شدن اصلاحات شریک نشده و هزینه آن را پرداخت نکنند. این کنار کشیدن سیاسی میانهروها مقدمه پایان کار احزاب رادیکال است.
محمدرضا باهنر گفت: شورای نگهبان باید حدود و ثغوری تعیین کرده و شفاف مشخص کند که معیارهای نظارتی چیست تا هر فردی قبل از اینکه پروندهاش به شورای نگهبان برود، خود را بسنجد که وزن لازم را دارم یا خیر.
روزنامه شرق در مصاحبه با محمدرضا باهنر، دیدگاههای او را در باره موضوعات مختلف جویا شده است.
اقتصادنیوز: شرق گفتوگویی با محمدرضا باهنر فعال سیاسی اصولگرا انجام داده است.
آمریکا از یکسو میگوید ایران نمیتواند اورانیوم غنی شده بالای 3.7 درصد تولید کند، و از سوی دیگر آشکارا و مستقیم چند تن اورانیوم با غنای بالای 90 درصد را به استرالیا منتقل میکند!
جلال میرزایی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس دهم، در پاسخ این پرسش گفت: کسانی که در این باره اظهارنظر میکنند عمدتا افراد غیرکارشناس هستند که با رویکرد و هدف بهره برداری سیاسی از مساله کمبود منابع آب سخن میگویند و توجهی به واقعیتها ندارند و به خود زحمت بررسی تاریخ تحولات سیاسی اجتماعی و اقتصادی ایران در 300 سال اخیر را هم نمیدهند.
اعتمادآنلاین نوشت: عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم میگوید خشکسالی را نباید سیاسی کرد. هر کسی که کارنامه قابل ارائهای ندارد میخواهد دوران سازندگی را زیر سوال ببرد، اگر این اقدامات برای ساخت سدها صورت نمیگرفت، وضعیت فعلی کشور خیلی بدتر بود.