فرح پهلوی
فرح پهلوی
هفته گذشته همسر شاه معدوم در گفتوگو با روزنامه ایتالیایی لیبرو گفته آماده بازگشت به ایران است! این تصور برای جامعه ایرانی چندان تازگی نداشت. توالی این توهمات فقط ما را به یاد متوهمین دیگری انداخت که تاریخ و روز و ساعت هم برای بازگشت به ایران تعیین میکردند.
امیرهوشنگ در نوجوانی و جوانی خویش پایبندی چندانی به عرفیات و اخلاقیات نشان نمیداد. سایه دستکم در ادواری از حیات خویش نسبت به باورهای دینی بیتوجه بوده یا دستکم، بدان التفات لازم را نداشته است.
روزنامه جوان نوشت: امیرهوشنگ ابتهاج در 6 اسفند 1306 ش، در رشت به دنیا آمد. پدرش آقاخان پسر ارشد ابراهیم ابتهاجالملک تفرشی بود. خاندان پدری ابتهاج با تشکیلات بهائیت در رشت بیارتباط نیست.
براساس اسنادی که منتشر شده 355640 ریال هزینه تزئینات توالت فرح در دوره پهلوی شده است.
چگونه فردی که در مظان دفاع از سلطنت و ادبیات پهلوی بود ناگهان در آستانه انقلاب، کراوات را کنار نهاد و ریش خود را هم دیگر نتراشید و از آخرالزمان گفت؟
پروژه بولتن سیاه آخرین اقدام مشترک سرویسهای اطلاعاتی دشمن با عناصر متواری از کشور و نیز پیاده نظام داخلی آن است که سعی دارد انتقام شکست و بی حیثیتی در منطقه را از شهدای مقاومت بگیرد.
ایران سرزمین همه ایرانیان بود و شاه حق نداشت به نظرات سیاسی همه ایرانیان بیاعتنایی کند. ولی کرد و مردم و نخبگان هم او را از اسب قدرت پیاده کردند. سایه هم یکی از بسیار بود.
یک نویسنده و پژوهشگر حوزه تاریخ با بیان اینکه چهارباغ در طول تاریخ همواره چشموچراغ شهر اصفهان بوده است، گفت: برای حفظ و معرفی چهارباغ باید اطلاعات آن را ثبت و ضبط کرده و پرونده آن را ایجاد کنیم.
قاتلان اسرائیلی در جریان انتقام از واقعه المپیک مونیخ، یکمترجم و یکخدمتکار استخر را در ایتالیا و نروژ بهجای فرماندهان مقاومت فلسطین ترور کرده و موجب آبروریزی برای رژیم صهیونیستی شدند.
روزنامه همشهری در یادداشتی به ظلمهایی که بر رهبری می شود، اشاره کرده است.
چگونه است که برخورد یک مأمور گشت ارشاد با زنی که مبانی و چارچوبهای شرعی جامعه را زیرپا گذاشته است، ظلم محسوب شده و خبرآن «ترند» توییتر میشود، اما انتشار هزاران دروغ به شخصیتی که دوست و دشمن بر سلامت اخلاقی و اقتصادی او و خانوادهاش اعتراف میکنند، ظلم محسوب نمیشود؟
هر روز که صفحهای به صفحات عمر انقلاباسلامی افزوده میشود، شاهد رفتارهایی نهتنها از سوی جریان معاند، بلکه ازسوی جریانات سیاسی و حتی افرادی هستیم که ظلم به نظام مبنای رفتار آنها بودهاست.
همشهری نوشت: از نگاه غلط افکارعمومی، حکومت بهدلیل برخورداری از قوهقهریه همچون پلیس، دستگاههای امنیتی و قضایی میتواند از حقوق خود دفاع کند و این افراد هستند که فاقد این ابزارند و نمیتوانند از خود نسبت به ظلمی که بر آنها روا داشته شده، دفاع کنند.
با وجود تأکید رهبر معظم انقلاب پیرامون اهمیت واقعه گوهرشاد، مستندات تاریخی و درخواست خانواده شهدا و مردم مبنی بر یافتن محل تدفین دسته جمعی شهدا، پرونده این مطالبه در دستگاه قضا مسکوت ماند.