فرح پهلوی
فرح پهلوی
در روزهای گذشته روزنامه ایتالیایی «لارپوبلیکا» به انتشار مصاحبهای از فرح دیبا مبادرت کرد.
روزنامه اصولگرا نوشت: همسر سوم شاه در پاسخ به این سؤال که چه پروژهای بیشتر از همه شما را به وجد آورد، به جشن هنر شیراز اشاره میبرد: «مسلماً جشنواره شیراز که هنرمندان بزرگ و متنوعترین جلوههای هنری سنتی و پیشرو را از سراسر جهان گرد میآورد، من به عنوان شهروند کشوری با تمدن بزرگ، همیشه به هنر و فرهنگ علاقه زیادی داشتهام...». واقعیت، اما این است که این جشن در طول حیات 11 سالهاش، هویت...
روزنامه جوان نوشت: در روزهای گذشته روزنامه ایتالیایی «لارپوبلیکا» به انتشار مصاحبهای از فرح دیبا مبادرت کرد.
قصه در مورد بازماندگانی چندنفره از خانوادهای سرخورده و بیسامان است، که گرچه هنوز از سفرهی غارت نجومی چهلوچندسال پیشِ کشور در حال ارتزاقاند، لیک از نظر روحی و روانی سخت در فلاکتاند؛ زین روی جنس اناث باقیمانده، هرازگاهی مالیخولیا میبافد و آمادهی عزیمت به عزم سلطنت میشود و نیمجنس ذکور وامانده، هوای شاهیاش به سر میآید. این طنز خیالبافانه، هرچند قابل ذکر نیست، اما و البته که...
روزنامه اطلاعات با اشاره به انتخاب دختر رضاپهلوی به ولایتعهدی ایران! از سوی فرح پهلوی نوشت: قصه در مورد بازماندگانی چندنفره از خانوادهای سرخورده و بیسامان است، که گرچه هنوز از سفرهی غارت نجومی چهلوچندسال پیشِ کشور در حال ارتزاقاند، لیک از نظر روحی و روانی سخت در فلاکتاند؛ زین روی جنس اناث باقیمانده، هرازگاهی مالیخولیا میبافد و آمادهی عزیمت به عزم سلطنت میشود و نیمجنس ذکور...
فرح پهلوی اخیراً در مصاحبهای مدعی شده آماده بازگشت به ایران است و نوه خود را نیز بهعنوان ولیعهد آینده انتخاب کرده است! اظهاراتی که با ادعاهای سابق آنها درباره دموکراسی تفاوت داشت.
تهران - ایرنا - از شخصیتهایی که در کودتای 28 مرداد 1332 نقش داشتند یکی شعبان جعفری است و دیگری طیب حاج رضایی؛ که سرنوشتی متفاوت یافتند. گزارش زیر به زندگی این دو چهره می پردازد.
"ون" یعنی زبان گنجشک. نام درختی است که چوبی محکم دارد و از آن الوار می سازند. میگویند محله ونک به این دلیل چُنین نامیده شده که در آن درختان زبان گنجشک فراوانی وجود داشته است.
امیرهوشنگ ابتهاج در 6 اسفند 1306 ش، در رشت به دنیا آمد. پدرش آقاخان پسر ارشد ابراهیم ابتهاجالملک تفرشی بود. خاندان پدری ابتهاج با تشکیلات بهائیت در رشت بیارتباط نیست.
"اگرچه سایه تلاش میکند تا اطلاعات چندانی از پیشینه خود بروز ندهد یا از اساس خود بدان بیاعتناست، اما در منابع تاریخ معاصر و همچنین کتابهای فرقه بهائیت، مطالب در خور توجهی در خصوص خاندانش آمده است."
هفته گذشته همسر شاه معدوم در گفتوگو با روزنامه ایتالیایی لیبرو گفته آماده بازگشت به ایران است! این تصور برای جامعه ایرانی چندان تازگی نداشت. توالی این توهمات فقط ما را به یاد متوهمین دیگری انداخت که تاریخ و روز و ساعت هم برای بازگشت به ایران تعیین میکردند.
امیرهوشنگ در نوجوانی و جوانی خویش پایبندی چندانی به عرفیات و اخلاقیات نشان نمیداد. سایه دستکم در ادواری از حیات خویش نسبت به باورهای دینی بیتوجه بوده یا دستکم، بدان التفات لازم را نداشته است.
روزنامه جوان نوشت: امیرهوشنگ ابتهاج در 6 اسفند 1306 ش، در رشت به دنیا آمد. پدرش آقاخان پسر ارشد ابراهیم ابتهاجالملک تفرشی بود. خاندان پدری ابتهاج با تشکیلات بهائیت در رشت بیارتباط نیست.
براساس اسنادی که منتشر شده 355640 ریال هزینه تزئینات توالت فرح در دوره پهلوی شده است.
چگونه فردی که در مظان دفاع از سلطنت و ادبیات پهلوی بود ناگهان در آستانه انقلاب، کراوات را کنار نهاد و ریش خود را هم دیگر نتراشید و از آخرالزمان گفت؟